Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anticki lokalitet na Suvoj Planini
Ovde sam bio samo u prolazu i na osnovu prvog vidjenja nisam siguran iz kog je tacno perioda a po materijalima vidjenim mozda bude od 300- 400god pre Hrista , tada je tim imao odmor pa sam prosao neprimecen ,  zna li neko neku informaciju o ovome

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
ne razumem bas najbolje, kakav tim . ..
ima dosta toga na Suvoj planini , ima bar po 3,4 utvdjenja sa obe strane
Sad u kom ti je ovo delu nisam siguran mada rekao bih da je strana ka manastiru Veta
Odgovori
Mislio sam na organizovanu grupu ljudi koji su radili na ovome , a radovi su ogromni , velika ulozena sredstva prvenstveno u eksploziv , a ovako nesto se ne pocinje ako nema jaka pozadina , mesto je tacno sa te strane , pozdrav Germanicus
Odgovori
Wink Wink pa Krcimir je sa druge strane
Odgovori
Tako samo pise na fasciklu i ostalo na slici zbog neke orijentacije , a mesto ako zelis da vidis kako izgleda poslacu ti na nekoj drugoj adresi , bas me zivo interesuje dokle su stigli a prvi i poslednji put sam bio imas datume na slici , ako bi ovakav poduhvat finansirala opstina neko arheolosko drustvo onda bi do sada svi bili bankrot , Germanicus
Odgovori
Ma salim se. Mozes da mi posaljes na mail, ima ga u profilu.
Arheolozi nisu, radio sam sa njima i nikad nisu pomenuli to mesto.
Idem cesto u taj kraj pa mogu da pogledam.
Pozdrav
Odgovori
Vazi dobijes na adresu ali sada trenutno ne mogu , idem na posao , ovo nisu arheolozi radili , kad bi ti pokazao slike cepanog kamena eksplozivom i izvucenog na depo moglo bi da se sazida par lepih kuca samo od toga , pa ovde je jednom nedeljno dovozio sleper eksploziv i lagerovano u posebnoj prostoriji , zato i kazem da ovakve poduhvate ne radi neko bez jake podrske , jednom reci napravljen vandalizam na ovom lokalitetu , da su ovo radili na zapad dobili bi bar po 15 god .
Odgovori
Steta, ne unistava se nista, a jos manje cete naci ako rusite.....zasticeno je to..svaki potres koji napravite "zatvara" dalji put....
MNOGO ste pogresili rusenjem... :-\

Anunaki
Odgovori
Pozdrav za Dr.Marsovca

Ovde ja nisam radio nista , samo sam bio u prolazu i to prvi put u zivotu tim krajem a ovo su radovi koji su radjeni mesecima , pogledaj iz prilozenih fotografija

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
ja mislim da je ovo jedan mnooogo jak lokalitet , Nisu oni ninaceli ovo . Po cemu tako mislim . Pa vidi velicinu tih kamenova . to su bedemi velikih dimenzija . pravljeno da traji . Ne znam dali neko na forumu ima neku naznaku o cemu se radi , koji je stari grad u pitanju .
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)