Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anticki lokalitet na Suvoj Planini
Ostalo / Odg: Anticki lokalitet na Suvoj Planini
« Последна порака aleksandar на Април 08, 2013, 10:30:42 pm »
a sta znas ti za lovac ? lovac  gadza u srnu a srna gleda u nega okrenula glavu prema nega  .......  a dali znas ti gde se nalazi to mesto i dali si video ili samo tako pitas  dokument je u meni    posalju sliku ako imas da resimo to pozz kluc
                                              Aleksandar imas ubavo ime  ti imas laslivi dokumenti  ti pisuvas i znaes za laslivata SRNA  ja li treba da te ucam ili druk jas tacno ne pisuvam i ne kasuvam na nikoj vidov sto si pisuval eve ti kasuvam tacno znaes samo e laslivata SRNA dali si racunal deka ima i laslivi sto mislis i onise pamenti znele sto pravat i slusaj  i citaj dobro sega imas dukumenti  i kluc si pisal moses da si gi cuvas dodeka si siv i nikokas nema da ja vidis SRNA  ORGINAL POP MARTIN HIMOVIC I KLUC POZ
Odgovori
(09-04-2013, 11:09 PM)himovich link Piše:Ostalo / Odg: Anticki lokalitet na Suvoj Planini
« Последна порака aleksandar на Април 08, 2013, 10:30:42 pm »
a sta znas ti za lovac ? lovac  gadza u srnu a srna gleda u nega okrenula glavu prema nega  .......  a dali znas ti gde se nalazi to mesto i dali si video ili samo tako pitas  dokument je u meni    posalju sliku ako imas da resimo to pozz kluc
                                              Aleksandar imas ubavo ime  ti imas laslivi dokumenti  ti pisuvas i znaes za laslivata SRNA  ja li treba da te ucam ili druk jas tacno ne pisuvam i ne kasuvam na nikoj vidov sto si pisuval eve ti kasuvam tacno znaes samo e laslivata SRNA dali si racunal deka ima i laslivi sto mislis i onise pamenti znele sto pravat i slusaj  i citaj dobro sega imas dukumenti  i kluc si pisal moses da si gi cuvas dodeka si siv i nikokas nema da ja vidis SRNA  ORGINAL POP MARTIN HIMOVIC I KLUC POZ
  zdravo druze !! poftorno ..... (ne govoriš istinu) na sajtov  Smile ti nemas vrska so srnata  , jas da ti kazam samo imas slusano pogresni informacii po  drugi sajtovi  ( vo koja polozba e lovecot ) ???? ako odgovoris tocno le ti pisam ponataka sto e i kako e da naucis a ako ne odgovoris tocno ne ti pisuvam , i ne lazi mnogu pozz
Odgovori
himovich kade se naogat srnata i lovecot moze li da kazes ?
Odgovori
postoji gore i jelenin grad,ima ostaci i tig grada na mestima gde su bili visoki zidovi i gde nisu prosli ovakvi,pa mozda je i ovo deo tog grad
Odgovori
pozdrav Germanicus

i svaka cast...
vidim da ste slikali glavni ulaz sa unutrasnje strane, da li ste pokusali da ga locirate/slikate sa spoljne u odnosu na ventilacioni otvor?
Odgovori
ja znam gde se nalazi to mesto , u blizini krcimira je . moja rodbina zivi u blizini. ti koji su to trazili nisu se bas ovajdili previse , jesu nasli ali uvek postoji ali ne ono glavno . to mesto je ukaz za nesto drugo . a o tome drugi put. mada meni treba pomoc oko OKM Rover C. ko mi pomogne mozda i ja njemu pomognem.....
.
Odgovori
lovac ima kais slanine i dva paradaiza
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)