Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pitanje za Administratora-
Primetio sam da u opcijama kad se diskutuje,nema mogucnosti da se vrsi ispravka u greskama prilikom pisanja postova.Pa molim za odgovor moze li to da se uredi ili ako postoji drugi nacin da to objasnite. Ali evo odmah da se izvinim da to postoji.IZVINJAVAM SE.Molim Administratora da ovo uvazi i izbrise moj komentar
Odgovori
(30-01-2013, 12:57 PM)relco link Piše:Primetio sam da u opcijama kad se diskutuje,nema mogucnosti da se vrsi ispravka u greskama prilikom pisanja postova.Pa molim za odgovor moze li to da se uredi ili ako postoji drugi nacin da to objasnite. Ali evo odmah da se izvinim da to postoji.IZVINJAVAM SE.Molim Administratora da ovo uvazi i izbrise moj komentar

Postoji opcija za ispravku postova, izmeni ili Modify nalazi se odmah pored  citiraj ili  quote međutim ta opcija se može koristiti najkasnije 24h nakon pisanja. Što znači ako je neko napravio grešku to može da ispravi u narednih 24h nakon isteka tog vremenskog perioda ispravke nisu moguće.
Odgovori
A sta bi se desilo ako neko od nas nebi bio u mogutjnosti duze wreme utji na owaj forum?
Odgovori
Napravi novi nalog i prijavi se ponovo.... Ja mislim da ja svako u mogućnosti da forumu pristupi jednom u 6 meseci....
Odgovori
posto je tema vezana za postove, moje predlog da se uvede pravilo na forumu u vezi pisanja posta za postom... osim u slucaju nekog tacnog odredjenog vremenskog perioda...
Odgovori
Pojasni malo na sta si konkretno mislio?
Odgovori
korisnik u temi ne moze da vezuje 2 ili vise postova odjednom, znaci zadnji post u temi npr 1.1.2000 sledeci 7.1.2000
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)