Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Majstorov SEEKER of GOLD
Evo krtice tragaca [Slika: robotic_crawler.jpg]
Naime u delu foruma hobi detektori sam otvorio neku temu ali ljudi se sprdaju,ja planiram nesto poput ovoga samo manje i idemo na teren.
Odgovori
(20-01-2013, 03:42 PM)Majstorx link Piše:Evo krtice tragaca [Slika: robotic_crawler.jpg]
Naime u delu foruma hobi detektori sam otvorio neku temu ali ljudi se sprdaju,ja planiram nesto poput ovoga samo manje i idemo na teren.

[Slika: 3_D_sonda.jpg]
sonda metal detektora sema,detaljnije necu .
Odgovori
Opa Majstore...  CCO metal detektor od svestenika Thomas Scarborough, pa ti si resio ozbiljno da se bavis metal detektorima...
Odgovori
Majstor X kad pocinjes izradu ?
Odgovori
Pa dok covjek nabavi djelove..Mislis da je lako nabaviti sve to :-)
Odgovori
Sve se moze naci, nego mene zanima je li moguce sastaviti ovo, ili se Majstor sali sa nama. Meni deluje kao mini tenkic, samo cevku da mu instalira i moze da otkopava tamo gde zapisti  Big Grin
Odgovori
Ja vjerujem da moze da iskoristi gusjenice od nekog starog Catepilara ili slicno. Ma nije to tesko napraviti,baska za njega kojemu leze te stvari. Mene jedino buni,kako ce da rjesi daljinski za tu spravu :Smile :-\
Odgovori
Pa to su valjda male tajne velikih majstora  Wink. Najlakse je zavariti, udariti koji lager, osovinu, nabaciti gusenicu od snömobil i eto ga. I naravno cevku napred, ne ide ako ne napravis 2 u 1, rovokopac i detektor  ;D
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)