Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KRUGOVI, RUPE & :)
Da Vas jos malo pocastim lepim slikama.... :Smile

Stvaraoci: KELTI
Namena: hmmmm (NEPOZNATA)
Nalaz(i): Da
Odgonetnuto: DA
Ima li jos SLICNIH: IMA
itd..itd..

FENIX

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
AMA NEMOJ COVECE
Sad kako ce ljudi da stavljaju tu dinamit . Oces da dignu u vazuh sve okolo . Ihh , pa ja zaboravio da kelti nisu imali dinamit . ee jebi ga propade mi teorija druze . Ja sam zabotavio da to sa rupama nije MOJA idiotska teorija , tudja je .
Druze SALIM se dobre su slike sve bolje od bol;jeg .
Odgovori
Mincicu,
Ove su stene neunistive... :Smile
Odgovori
ovu drugu odozdo sam vec vidjao neko je u jednoj grupi naFB postavio jos ranije,Slike su stvarno dobre tj ono sto je na njima.
Odgovori
citao sam dosta o keltima e sada ima ponekada da su oni smatrali da trebaju da daruju svoje bogove tako sto pod neki kamen ostave zlato...i sada bili su majstori dekoracije...u alpima su tako ostavili predivan nakit pod kamen i nekoliko alpinista slucajno nadju taj nakit tako sto se pod taj kamen odronila zemlja i izplivao taj nakit...e sada oni su kultura koja nije imala svoje pismo ali se dosta zna od rimljana kakvi su oni bili. e sada oni su imali i ti njihovi samani mozda je to bilo nesto ili neko mesto gde su darovi prinosili i ztrvovali....ponekad cak i ljudske zrtve..sve zavisi....
Odgovori
feniks mislim da je treca slika ajducka tpeza.
Odgovori
Jos jedna... 8)

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
svaka cast,i puno srece u daljem radu...daj neke slike nalaza da nam malo podje voda na usta Smile
Odgovori
Lep znak....ovo da slikas sa nekim boljim aparatom i vrlo lepa slika za na zid.....
evo nasao sam sliku znam da sam to negde jos ranije video......

[Slika: 2nurifp.jpg]
Odgovori
nekoi prilicat na pogacha pita no nekoi s poveke dupki moze da znacat nekoj mapa ili sa Haiduski ili Trakiiski
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)