Vidim da ovde na forumu ima dosta iskusnih konstruktora m-detektora. Zanima me da li je neko mozda bio u kontaktu sa pulse star II detektorom i da li je stvarno dobar koliko se prica !?!?! imam problem sa sondom i vec neko vreme trazim po netu specifikacije za namotaje, debljinu zice i koliko namotaja se koristi za sondu 1x1m.... ali bezuspesno. Da li mozda neko od sportista sa foruma mozda zna te podatke za sondu . pozdrav svim clanovima foruma !
puls star 2 postoje 2 verzije prva verzija je bez mikrokontrolera i ona je izradjivana nako izvesno vreme i prodavana , dok je druga verzija radjena sa pic mikrokontrolerima, bez neke mogucnosti otklanjanja nekih mana kod te verzije ona se prepoznaje po tome, sto se na samom prednjem panelu kutije pise puls star 2 pro/ ta druga verzija ima izvesnih problema sa stabilnoscu na nekim jace mineralizovanim mestima , prva verzija radi mnogo stabilnije, tu prvu verziju sam kopirao , imam podatke konkretno za sondu od 25cm i za sondu od 45cm ukoliko vas to zanima , inace je sustinski klasicni pi detektor sa dodatim jos jednim kanalom za prepoznavanje slabo provodljivih materijala , ali bez mogucnosti za stvarnim geb balansom .
dugo nisam posecivao sajt i tek sada sam video odgovor. Orbit ako si dobre volje ostavi mi podatke za sonde pa da pokusam da ih izradim u slobodno vreme . Imam prvu verziju Pulse star II detektora.
gospodinzvonko
Unregistered
cao javi se na 0601327270 u vezi puls stara 2