Dodje se do mesta kostrosovci pa onda desno uz reku na nekih 2km manastir drugi najsariji manastir na balkanu velika svetinja mnogo nadprirodnih stvari se izdesavalo tamo jedna od tih bilo neko drvo koje se natkrivilo nad manastir da padne rusi krov dosla ekipa da seku drvo ali to nije moglo da se uradi bez dizalice oni ostanu da noce a porucili da dizalica dodje kad ujutro imaju sta da vide drvo je palo kontra od zakona gravitacije izmedju manastira i zvonare ceo kraj zna za ovaj dogadjaj.
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
duh manastira je skrenuo drvo
Teme: 20
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
HVALA BOGU VEC SAM SE UPLASIO DA NIKO NECE DA SE SETI PALJE TAKO DOBRE STVARI AZAPOSTAVLJENE SAMO ME CUDI DA SE KOSAC NIJE OGLASIO NA OVAKO ZANIMLJIVU TEMU.NO NEMA VEZE HTEO SAM DA KAZEM SLEDECE,AKO GOVORITE OMANASTIRU PALJI TREBA DA ZNATE DA UOPSTE NIJE REC O MANASTIRU KOJI DANAS POSTOJI VEC O OBJEKTU ,TJ RUSEVINAMA KOJE SE NALAZE 2KM OD MANASTIRA A PRVI ZNAK SE NALAZI U IZVORU KOJI IZVIRE U SEVAR BLIZU OVOG MANASTIRA
Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Postovani g.BrankoV,
gresite u vezi podatka da je Perilike bio Vizantijski car.Nije.A ni Vizantija nije postojala pod tim imenom,ali to sada nije tema.
Ovo sto ste rekli za Svetog Savu je tacno,izmamili ste mi osmeh na licu zato sto znam sa kim ste pricali,jel covek koji je to prvi otkrio je moj nabolji drug.
S postovanjem,
Vudi Alen