Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KRST I SVETILISTE
ko moze da mi pomogne

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
jako lepo...jel ima grobnica iza svetilista
Odgovori
neznam, kako da reesimo jeli imas neko resenje?
Odgovori
druze ako mislis da mozemo da resimo izvoli pa da resimo zajedno, dosta je price i pretpostavke AJDEMO NA TEREN PIJATELJI
Odgovori
i ja sam za teren, ali bolje da prvo padne neki dogovor...
nas sport je veoma skup, a i dosta sam djonova pohabao po terenima...
Odgovori
Zdravo dragi pobornici ovog sporta. Čitam tj. pratim vaše postove ili komentare ali ne vidim nikakve realne dogovore dabi se nešto konkretno timski odradilo. U pravu je  M atrix kada kaže da smo pocepali mnogo đonova. Tumarajući po brdima a bogami i potrošili veoma mnogo novca.Što kaže naš narod Daj bože dase srbi slože, a ja kažem daj bože da se ovi sportisti slože. Daj konačno da padne neki dogovor  oako ništa mnogo ćemo pocepati đonova a i potrošiti inovca a ivremena ali sami nemožemo sami uraditi. Ja mislim da je Admin ovaj fofum baš zato oformio ili osnovao . puno pozdrava,
Odgovori
veoma lepe i jake slike . .
Odgovori
Koliko sam mogao da vidim Krst je simetrican to objasnjava da se nalazis na pravom mestu,ali strelica pokazuje pravac koji odredjuje daljinu "necega".Uglavnom se ovakvi znaci nalaze u Na i  u blizini jakih gradova,okolo imas jos znakova i crkvu,sa ovakvim znakom iskljucivo su nalazene Rimske stvari....  "sa  mnogobrojnim rimskim .... Smile"   
                          Srecno!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)