Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tupanar
za kosaca

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
opsesija, jel ovo na otvorenom ili u suvom delu, mislim pokriveno...malo mi cudno deluju ovi znaci
Odgovori
na otvorenom,ne deluju cudno..vrlo lep zapis i moze se desifrovati...jezik je staroslovenski...pitanje i u tom vremenu koliko je pismenih bilo...uradjen je za vreme petrovskog posta...nalazi se na tupanaru,vecina njih ga zove necitko pismo...
Odgovori
ako je na otvorenom, cudno da ga vreme nije nagrdilo i da se ipak jasno vide simboli...ne cudi li tebe to
da ovo nije nesto novijeg datuma
Odgovori
lepo se vidi jer sam trljao snegom..ali se od bljeska nije nista videlo,a onda sam kopao da nadjem zemlju i travu pa mazao ne bi li zapunio slova,a opet prao okolo,to imam na panou od jednog kvadrata uvecano i sto posto nije novijeg datuma,pitanje je samo mogu li ga opet naci jer je toliko prostranstvo da oci ne vide kraja a nista blizu znacajno...
Odgovori
ma ima da ga nadjemo...mora da ga nadjemo...sad cu ga uvelicam, pa cu ti nesto kazem (u inbox)
Odgovori
hahaha...bog te cuo...dug je put dotle i trnovit ali ako treba..... Tongue
Odgovori
Nisam znao da su imali tako lijep rukopis, svaka im cast, ko god da je napisao sve to Smile
Odgovori
da ne verujes jeste,vise je bilo pismenih nego danas pametnih...sve to na jednom kamenu ne vecem od razglednice,ima pored i zanimljivih znaka....opisao je kosac lepo to mesto u jednom postu,ali sad nije vreme za tamo vec posle djurdjevdana..
Odgovori
Akose dobro secam ,,tu pise da je neko bio obesen ili tako nesto ako ne gresim
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)