Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemovan krst i rupka.
Na manji  kamen ravan sa zemlju stemovan krs sa isti kraci i rupka  na zapad. Imao je i jedan veci na drugi golem  kamen al je krsen kamen i oteran.Odatle niz putod put na istok sto pedeset arsina je  imalo stemovano  na golem kamen nakovanj i potkovica.I taj kamen je skrsen na pola i polovina sa znaci je oterana od mestani za zidanje.Radi se od Suvu planinu!
Odgovori
Apise ja znam isti takav znak na Vidlicu.jesi li nasao objasnjenje?Krst je 15 puta 15 i rupa dubine 2 cm izmedju gornjeg i desnog kraka.poz
Odgovori
nije rupka nego duvka
kad kazes kraci i duvka ....lelele    :-[ Tongue

mi sjuga si odma pomislimo na.......    fijat
Odgovori
sta da radimo to nam je maternji.ti bodo si poreklom crnotravac tj.Crnovlnac azvali su se tako jer su prvi otkrili farbanje vune kuvanjem u crnom jasenovom liscu .poz.
Odgovori
eto to nisam znao hvala vusta
inace to nije nista cudno mi crnotravci sem sto smo najbolji gradjevinci imamo dosta vrlina i nemamo kompleksa nikakvih

mislim sto bi imali komplekse kad smo naj bolji naj lepsi naj pametniji naj deblji naj ....ma sve naj naj
i tu nema razrolga da budemo iskompleksirani  :Smile ;D
Odgovori
u pravu si Bodo,imam ovde u Zajecaru gde trenutno zivim,komsiku Crnotravku sa svim epitetima.cesto ih probamo.sveza raspustaljka.za dva tri dana idem u selo iznad Pirota,tamo su mi roditelji,zive,pa mozes da zamislis grejane rakije,tursije,meso na zar,kacamak i ovcije mleko.fantasticno mesto za odmor.vodicu te na prolece jos ako si ribar na pastrmku.
Odgovori
ja volim sve sto vole mladi ...ovcje mleko bas nevolim ali sve ostalo moze
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)