Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orao sa zecem!!!
Ajde sad da se malko uozbiljimo.Ako je taj kamen sa znaci  u kraj de lepo pevaju Slavuji i znaci su pravi onda ti je zec TAPA.Znak desno od orla i zeca ti govori da ima i zatvorena pecina sa dva ulaza obadva zatvorena to jest  sakrivena.Ima plan za to kompletan a u okolinu jos dosta znakovi.
Odgovori
POZ na site dali znae nekoj star put ili kaldrma put da mi kase dali ima nekoj dokument i dajle sto ima jas mestoto go znam sigurno nekoj ako mose ili znae neka pise sto se slucuva poz
Odgovori
Za Makedoniju neznam .
Odgovori
Himovicu prijatelju moj ako smem da primetim ti si vidovit.Ako znas mesto onda znas da je tu izmedju ostalog i pod stenu podzemna crkva.Ako se ja pitam trebala bi da ostane netaknuta.Sva sreca pa mestani prepoznaju  nevernike pa ih tamo i nevode.Zivim sa nadom da ce i dalje biti tako.
Odgovori
POZ ARIS nesum vidovit tova e tacno od kaj znaes deka e crkva kasi drugo sto treba da ima tova cudite ako znaes tosta slobodno kasi znaes deka baram cuvek so soznanije trebaq da znaes tamu uste sto ima i mose da te veruvam ti mose samo si cul nesto treba tacno da se znae i ne e sala poz  POP MARTIN Himovic
Odgovori
Pa prijatelju nista nije slucajno.Pa ni saznanja. Crkve i crkvine nisu za direktan prenos ima raznih belosvetskih mangupa kojima nista nije sveto vec gledaju samo licnu materjalnu korist.Nije sala tu si u pravu.Otome cemo da pricamo ako se nekada budemo videli.
Odgovori
drugari ubi se razmisljajuci o ovom znaku vec danima
i setih se sta znaci ciji je ovaj znak
to je
ZAGOR TENEJ ..........................HOKAHEJ
JEDAN NULA ZA MENE IGRAMO SE DO DVA
dajte sledeci
Odgovori
Bodo ne opeterecuj se prijatelju bez potrebu.Taj orao zec i pescani sat su ti putokazi sta i kako okolo.A zec potvrda da je pravo mesto.Pobego bi zec u pecinu al zatrpase obadva ulaza.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)