Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poklanjam (treba li vam malo)
#1
Ako vam nedostaje da hladite pivo ili za nešto drugo poklanjam sneg u velikim količinama prevoz vaš a možete poneti i neko pićence da vidimo kako deluje na  -20.


Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)
               
Odgovori
#2
Ovo na C.vrhu......ovako je i prosle zime bilo,,,,,,,jos sam jednom po mraku oko 6h ujutru tuda prosao...panika hvata
Odgovori
#3
Situacija izmiče kontroli ali i mi se ne damo idemo u akciju,sloj po sloj,nadamo se da će da iskoči po nešto bar za naftu.


Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)
       
Odgovori
#4
M.detektor i polako iza njega
Odgovori
#5
vidim kod tebe nema zime
Odgovori
#6
Nema zime, dobro grjanje ali slabo i nalazi,bitno da sport ne trpi
Odgovori
#7
sta sve nece ljudi raditi.....
bolje da radite nesto normalno...

marsovac
Odgovori
#8
Marsovac šta bi to po tebi bilo normalno da radimo? da se spremamo za smak sveta,da se predamo,da idemo u neke rupe u središtu zemlje ili da begamo na Mars? Mislim se ako je na Marsu toliko dobro što ti prijatelju pobeže od tamo?
Kad si silazio sa Marsa što nisi napravio skice,planove ili tačne koordinate pa da nam prijateljski pomogneš da nađemo to središte Zemlje.Ja se spremam da odem u te tvoje oaze  negde na ivici, pa onda u sredinu, pa negde na kraju zemlje,e sad dali je okrugla ili je ploča ili je j.... li ga? E meni zato trebaju mašine da stignem do tamo.

Nisam hteo da se mešam niti da komentarišem tvoje teme,jer u to što ti pišeš ne verujem  ali te molim da ako neveruješ u to što mi radimo i ti ne kvariš ove naše teme, jednostavno nas zaobiđi.
Jednostavno sam morao da ti kažem.
Odgovori
#9
crni1,

nije mi namera da vredjam... zasto me ovako proceni... samo sam hteo da kazem da mi nije bas jasno zar MORA bas i PO SNEZNOJ mecavi da se radi!!!!!! eto, je sustina....zar ozbiljno mora i po snegu!!!!!!!!!

a za ulaze...nije bitno...

marsovac
Odgovori
#10
Ma druze ,sreli smo se mi kad ste se vracali u Pirot sa tog TERENA , Ja sam bio prekoputa mlekarske skole . I vidli smo se ako si bio ti sa tom nivom.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)