Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Popov kamen" i "Star grad"(rimsko) - K.Palanka
Gi znam ovie mesta, dali nekoj ima pokonkretno nesto??
Odgovori
imam mnogu dokumnti za k.palanka pisi mi pa ke iskontaktirame Wink
Odgovori
POZ Jaresnik citav deka imas dukumenti za K palanka kasimi ako imas za klesana kocija so dve Kojni i kako stojat i so kolku krsta ima ako znaes pisi poz
Odgovori
POZ Jaresnik citav deka imas dukumenti za K palanka kasimi ako imas za klesana Kocija so dve Kojni i Kako Stojat I so Kolku Krsta ima do Kojnite se Krstite Ako znaes Pisi Poz
Odgovori
(15-01-2013, 05:50 PM)himovich link Piše:POZ Jaresnik citav deka imas dukumenti za K palanka kasimi ako imas za klesana Kocija so dve Kojni i Kako Stojat I so Kolku Krsta ima do Kojnite se Krstite Ako znaes Pisi Poz
ee prijatele koga ke go najdam Arangelov dol togas ke izleze i kocijata sto dolgo vreme site ja baraat,kocijata se naogja samo vo mapata sto e skriena vo A.Dol desno na .....metri od ikonata na Sv.Arangel
pozzz
Odgovori
(06-01-2013, 12:55 AM)MarFi link Piše:Gi znam ovie mesta, dali nekoj ima pokonkretno nesto??
Stariot grad ne moze da se raboti zatoa sto toa e sea edna cela naselba izgradena so kuki....................
Odgovori
(17-01-2013, 10:13 PM)Jaresnik link Piše:[quote author=MarFi link=topic=1466.msg11666#msg11666 date=1357426507]
Gi znam ovie mesta, dali nekoj ima pokonkretno nesto??
Stariot grad ne moze da se raboti zatoa sto toa e sea edna cela naselba izgradena so kuki....................
[/quote]

ova e eden drug star grad....vo edno palanecko selo....mestanite go vikaat dolen i goren grad....medjutoa ne e grad kako grad, tuku mala naselba na edno ridce....
Odgovori
Stari grad tacno i rimsko  k, Palanka tamu e samo treba da se najde poz pop martin himovic
Odgovori
(23-01-2013, 12:50 AM)himovich link Piše:Stari grad tacno i rimsko  k, Palanka tamu e samo treba da se najde poz pop martin himovic

ja imam lokacijata tocno ja znam i sum bil tamo....ako imas nesto povekje, javi se da sorabotuvame... Pozz
Odgovori
Ako ima srveni kamejna okolu tamu mestoto e tova i uste raboti ima samo tesko e da se najde i najvasno ako ja najdes klesana Bogorodica javise poz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)