Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DA VIDIMO SAD JUNAKE
prva fotografija ovo je soba ona nasa soba koju je admin zabranio ali ovu sliku sam ja slikao
ovaj sto se u sobi krije ispod jastuka to nije duh to je sladjanko MA DA BRE NAS SLADJANKO RASLJAR on se tako igra kao zmurke sakrije se a mi se pravimo da ga nevidimo ja ga slikao dok smo bili u sobi
ova druga slika ovo desno je banebeograd naravno pod maskom ove dve ribe su sekretarice u prodavnici metal detektora ovde u bg
a ova sto viri crnkinja to uopste nije devojka a po najmanje crnkinja to se novica maskirao i prisunjao se da pokrade podatke o firmi zaposlenima ko je gazda i td

aco mirno spavaj neplasi se ja sam tu samo vas gledamo duhovi jedni sto plasite nase drugare po pecini i po internetu nemoze covek od njih da mazne 300-400 oke tozla iz pecine a da ga duhovi nesalte
Odgovori
zeznusmo temu...izvini mincicu... Tongue
Odgovori
BODO ako se ikad sretnemo imas pice od mene koliko sam se ismejao na tvoj celi komentar,,pa odakle ti inspiracija vise  :'( :'( Big Grin :'( Big Grin
Odgovori
(12-12-2012, 01:11 AM)mincic link Piše:[Slika: 5midrt.jpg]
stena deluje dosta cudno , cak sta vise ovo izboceno kamenje deluje nekako isuvise savrseno poredjano ,mislim na udaljenost ovih nazovi blokova jednog od drugog i horizontalno i vertikalno. Jos u tom delu ima bas dosta vertikalnih pukotina , e sad to je samo moje misljenje
Odgovori
Ova e nekako o sidano mislan zatvoreno po mene !kade i da e !
Odgovori
Ova e nekako  zidano mislam zatvoreno po mene !kade i da e!
Odgovori
Ma odradi to ko sav normala svet...kamion-dva dinamita, i poravnjaj celu planinu Big Grin
Odgovori
A sta ako je IZA nesto sto NE SME DA SE RASPRSI!!!!????? :o
Odgovori
svaka cast,lep ulaz
Odgovori
Marsovac, to pitanje obično dodje kasnije "pametnjakovićima" koji inače dinamit koriste više nego bilo šta drugo...iza njih pretežno ostane samo poravnjano brdo i još jedan u nizu uništenih lokaliteta...
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)