Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DA VIDIMO SAD JUNAKE
Marsovac berate moj
oko nekih stvari se prosto ne vredi truditi . Ni lepim ni ruznim . Vidis da je covek najbolji , najpametniji , sve naj . Kupio kolica od baustele pa misli da je nesto posebno . Takvi su najgori . Koliko se ti trudio da mu nesto pokazes ono kvrcne nesto u njegovoj jednoj mozdanoj celiji i ona misli da je izucila sve skole . Manir  jadnog seljancica koji je steknuo nesto para pa sad mudruje . Neka ga . Mislim da vise nije interesantan ni sam sebi i da se gadi svega onoga sto mora da napise da bi ispao mudar . Jadan .
Odgovori
KOSAC POZDRAV,JA ZNAM DVE MOMI,I SEGA ZNACI SPORED TEBE DA BARAM IZVOR ,KLADENEC VO BLIZINA,TERBA NEKOJ ZNAK DA IMA ILI PARITE SE KAJ IZVOROT,AKO MOZE MALKU DA MI OBJASNIS,HFALA UNAPRED,POZDRAV,I SRECNA TI NOVA GODINA
Odgovori
E bas ste jadni, obatrojica (Tongue)...sto se tice godina, stariji sam vjerovatno bar od dvojice, od kosaca ne znam jer je pomenuo da ima unucice...mada sam ih i ja mogao do sada imati ali nisam. Baustele, Audi i slicne stvari...mogu samo da se nasmijem na takve gluposti...to su samo vase predrasude o ljudima koji posteno rade i zaradjuju za svoj zivot i svoju porodicu a nalaze se u inostranstvu (mada je i moj rodni kraj sada za vas inostranstvo). Ne sjecam se bas da sam nekog direktno uvrijedio, mozda njegov "posao" ali nekog kao licnost nisam sigurno, dok je gospodin "strucnjak", kosac, mene pokusao uvrijediti nazivajuci me ATOM...rekao sam da me to ne moze uvrijediti a objasnio sam i zasto.
Nase pretke nisam nigdje vrijedjao niti imam namjeru, zasto bih.

Meni je ova tema interesantna samo iz razloga sto se neki preseravaju i to je sve. Isti taj ima i svoje pomocnike koji mu lizu neko mjesto ali to je opet njihova stvar, ako im se svidja samo naprijed.
Sto se tice starosti, ja imam 44 godine pa vi vidite koliko vi imate i koliko ste i cega prosli u zivotu. Ja svoje misljenje o ovim stvarima necu mijenjati i to je to a vi i dalje izigravajte strucnjake i zavlacite jadne ljude koji cim vide nekakav uklesan znak u nekom kamenu pomisle da ce se obogatiti, samo im treba nekakav strucnjak koji ce im to rastumaciti.
Za one koji kao papagaji pominju kako treba da se edukujem tj kako bih i ja naucio sve o tumacenju znakova, zamolio bih da mi daju adresu skole ili bar mjesta gdje se mogu zavrsiti kursevi te vrste. Kada ja sve to zavrsim, doci cu ovdje i poceti rasipati pamet o tim znakovima i onda cu vjerovatno postati "car" u ocima onih jadnika koji ocekuju veliko bogatsvto kada ugledaju znak u kamenu koji je uklesao mozda i dokoni cobanin iz tih vasih planinskih krajeva, jer sta bi radio citav dan pored svoga stada?

@Marsovac, mislis da ljudi sa foruma ne pitaju i druge osim kosaca o znakovima i da li se razumiju u znakove? Pa mene su na ovom forumu kontaktirali vec nekoliko puta sa pitanjima da li se razumijem u znakove. Mogao sam i ja poceti pisati elaborate o njima i tako covjeka vuci za nos...naravno da to nisam nikada uradio niti hocu, a vi strucnjaci radite to i dalje, ko vam barni a oni jadnici su sami krivi ako vam u nesto povjeruju.

@mincic, znas onu staru izreku? Ne znas!!!!???? Ide ovako....."Kada covjek nema sta pametno da kaze on pocne da vrijedja"...pa tako i ti....ali odbicemo ti na karakter, necemo te uzimati za ozbiljno, kao i tebi slicne.

Svejedno, zelim vam svima sve najbolje u Novoj Godini i da imate puno uspjeha kada idete na terene.
Odgovori
;Deeeee drugari evo mene nisam bio tune neko vreme sta se radi ko je jaci

u vezi one slike sto sam pitao sta je evo dole to su arheolozi radili inace na tom mestu je bio grad
pa su brca arheolozi to ispitali sve i otprilike ovako je izgledao inace NEMA VEZE SA ZLATOM PECINAMA RIZNICAMA .....

gde vi vidoste glavu pecinu terazije.....ili sam ja corav ili neki od nas ovde preterano puse one smesne cigare

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
E Bodo, bas si najgori od sve male djece, pokvari nam ovo lijepo pisanije a ljudi su se trudili da u njega unesu svo svoje znanje i pamet Smile
Odgovori
ja sam navikao da budem najgori ali ma koliko se ovde trudio da budem najgori nemam nikakve sanse protiv nekih profi nestasnika ovde

imam jos dosta ovakvih slika rekonstrukcija sa terena iz arheoloske zbirke
na svu srecu nisu stigli do njih ovi strucnjaci sto u svakoj steni vide lobanju terezije mecku glavu  a ispod svakog kamena cup i riznicu inace od ovog arheoloskog lokaliteta
nebi ostao kamen na kamenu

bitno da na 8 metru dubine nailazis na vodenu zamku :'(
zlato bega a duhovi te napadnu nicim izazvani proletstvo prati bio i prosao smak sveta a deda mraz doneo poklone
rode donose bebe ivica maricu sedam patuljaka drekavac smuk i boda harambasa ajduk
Odgovori
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Odgovori
Hvala bogu sto poneki i imamo sta da unesemo u bilo sta . Boda si nema drugu zajebanciju pa se ovamo zevzeci . Ma na njega smo navikli . Ali kad se neko nov ovako raspali pa ne zna gde bi sve da udari i koga da uvredi onda je previse . Van svakog dobrog ukusa . Ponovicu . samo se neznalice smeju onome sta ne poznaju .
http://www.defineharitasi.com/yeniforum/...836d61161f

Evo ti za dzabe jedan dobar forum da se malo prosvetlis . Pa kad uspes nesto da naucis dodji da porazgovaramo . uvek si dobrodosao na razmenu misljenja . Ja sam do sad birao reci i bio kulturan i umereno odgovarao na gluposti i podsmevanja .  ponasate se kao mala nedozrela deca . ne prilici vam godinama . radite si to sto radite i nemojte da nikoga ucite pameti , jer nemate cemu da nas naucite .Ponovicu Na ovom su sajtu oni koji veruju u znakove , Pop martina i voljvodu Vlcana , veruju u planove i oznake . Verujte ili ne -VAS PROBLEM . Ako ste zalutali nemojte da se podsmevate . ili bar nemojte da to radite javno NIJE LEPO .
Odgovori
;D
Odgovori
Mincic, ja sam trazio adresu skole ili mjesto gdje se moze zavrsiti kurs a ne jos jedan forum sa jos vise strucnjaka na ovom polju....hocu samo oficijelno nesto, za sta mogu diplomu dobiti, a ne forum gdje bih se prepucavao kao sa vama ovdje. Ja priznajem samo oficijelne stvari Smile.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 28 Gost(a)