E bas ste jadni, obatrojica (
)...sto se tice godina, stariji sam vjerovatno bar od dvojice, od kosaca ne znam jer je pomenuo da ima unucice...mada sam ih i ja mogao do sada imati ali nisam. Baustele, Audi i slicne stvari...mogu samo da se nasmijem na takve gluposti...to su samo vase predrasude o ljudima koji posteno rade i zaradjuju za svoj zivot i svoju porodicu a nalaze se u inostranstvu (mada je i moj rodni kraj sada za vas inostranstvo). Ne sjecam se bas da sam nekog direktno uvrijedio, mozda njegov "posao" ali nekog kao licnost nisam sigurno, dok je gospodin "strucnjak", kosac, mene pokusao uvrijediti nazivajuci me ATOM...rekao sam da me to ne moze uvrijediti a objasnio sam i zasto.
Nase pretke nisam nigdje vrijedjao niti imam namjeru, zasto bih.
Meni je ova tema interesantna samo iz razloga sto se neki preseravaju i to je sve. Isti taj ima i svoje pomocnike koji mu lizu neko mjesto ali to je opet njihova stvar, ako im se svidja samo naprijed.
Sto se tice starosti, ja imam 44 godine pa vi vidite koliko vi imate i koliko ste i cega prosli u zivotu. Ja svoje misljenje o ovim stvarima necu mijenjati i to je to a vi i dalje izigravajte strucnjake i zavlacite jadne ljude koji cim vide nekakav uklesan znak u nekom kamenu pomisle da ce se obogatiti, samo im treba nekakav strucnjak koji ce im to rastumaciti.
Za one koji kao papagaji pominju kako treba da se edukujem tj kako bih i ja naucio sve o tumacenju znakova, zamolio bih da mi daju adresu skole ili bar mjesta gdje se mogu zavrsiti kursevi te vrste. Kada ja sve to zavrsim, doci cu ovdje i poceti rasipati pamet o tim znakovima i onda cu vjerovatno postati "car" u ocima onih jadnika koji ocekuju veliko bogatsvto kada ugledaju znak u kamenu koji je uklesao mozda i dokoni cobanin iz tih vasih planinskih krajeva, jer sta bi radio citav dan pored svoga stada?
@Marsovac, mislis da ljudi sa foruma ne pitaju i druge osim kosaca o znakovima i da li se razumiju u znakove? Pa mene su na ovom forumu kontaktirali vec nekoliko puta sa pitanjima da li se razumijem u znakove. Mogao sam i ja poceti pisati elaborate o njima i tako covjeka vuci za nos...naravno da to nisam nikada uradio niti hocu, a vi strucnjaci radite to i dalje, ko vam barni a oni jadnici su sami krivi ako vam u nesto povjeruju.
@mincic, znas onu staru izreku? Ne znas!!!!???? Ide ovako....."Kada covjek nema sta pametno da kaze on pocne da vrijedja"...pa tako i ti....ali odbicemo ti na karakter, necemo te uzimati za ozbiljno, kao i tebi slicne.
Svejedno, zelim vam svima sve najbolje u Novoj Godini i da imate puno uspjeha kada idete na terene.