Teme: 15
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Znam tacno gde se nalazi medna ili medena stena ali pcela vise nema. Iz rupe gde su bile pcele je ,u odredjenom delu godine,niz stenu tekao med. Postoje nekoliko znaka .Jedan je na samoj steni ,dugi na putanji koja vodi do ovog mesta a treci na vrhu stene ali ga ja nisam video samo su mi rekli da je tamo. Nista nismo nasli tj.detektori nisu nista registrovali.Nemam nikakav pisani podatak za ovo mesto.
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pozdrav na site dosta godini se spomnuvat istite raboti prvo da vi kasam za med mestoto e tesko samo eden cuvek da mine i koga ke se doblisis do med buci mnogu i treba isto nazat da se vratis napred tesko
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Eve vi drugo nesto tacno kaldrma pot u sredina put zmija klava se ne vidi verujte i sa kosama prvi put nesto takvo da vidim za devet godine nisam doseka takvo premeteno ovo e tacno
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Koliko sam razumeo Himovica na putanji trba da bude zmija.Tacno, ima zmije.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Eve nesto tasno i orginal Makaza ima klesana smija mala od levata strana a golemata klesana od desna strana i u sredina vles kolku eden covek da vleze i pred da se doblisis negde do pet metara buci mestoto cudno zvuk ima ovo je tacno
Zdravo plandzija
Medna stena koju ti znas moze biti prava samo ako su pcele gore visko i do njih se ne moze doci a med treba da istice iz male rupe, dole.
Pozdrav
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Idemo dajle negde grupu da vi kasam imam videno 114 klesani znasi mnogu krstovi srni sapa od mecka mecka na dve noze gleda vo pestera cigankata so daire bapa grbava bapa ispravena u glava ima nesto nosi dosta vrati sve se zatvoreni sto tesko se premetuvat tolku majstorski tesko da se premetat eve i magacin na pop martin so kreveti i dajle na loso mesto otvor mal treba so jase da se pustas ja nemosam nisto nemam hrabrost za nisto imame memedov dol zli dol ovie mesta se teski ako neznaes mose da se izgubis ako si pez hrana i vida umiras verujte tesko e zaporaviv imame ovcar i okolu nekolku znaci imame dvata vola ima uste ivije rapote se sve negde grubo 35 kilometri i za pcele tacno tecese sad ne tece samo buci zvuk na pceli i loso mesto moras nazad da se vratis napred mose samo mnogu tesko kosac evo tacno vearuj i molimte odgovorimi za kaldrmu u srt put orgina zmija klava i se ne vidi i dosta ksama ima na kafenu boju
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Bas tako Kosacu. Stena je deo vece stene odnosno izdvojenog masiva karakteristicnog izgleda i imena. Interesantno je da su u blizini medene stene nadjene dve ostave. Jedna u pecini ili bolje reci rupi u steni u istom tom vencu.Novac je bio bakarni . U podnozju masiva je bila ostava rimskih novcica.Sin nalazaca tvrdi da je u ostavi bilo zlatnog,srebrnog i bronzanog novca.Mi smo pronasli desetak komada koje nisu pokupili ali nije bilo zlatnika. Najstariji koje smo nasli su iz treceg veka . Jos uvek cuvam nekoliko komada.
Teme: 31
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
evo i slike saca i pcela to je na visoko pa je slikano sa susednog drveta, vide se tragovi meda kako je curelo,ima tri rupice bilo je u sve rupe al sada samo u jednu ima, na slici se vidi.