Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zna li se nesto o ovom detektoru?
Pozdrav prijatelji forumasi, dobio sam u nekoj zameni ovaj detektor, ali ono sto me muci je da ne mogu da nadjem ni jedan podatak o njemu, ako je neko upucen bilo bi lepo da objavi ovde. Mozda moze da se ozivi nekako.
pokusacu da uploadujem sliku ovde

[Slika: nv7ey8.jpg]
Odgovori
Na osnovu tih kolutica, rekao bih da se radi o modelu Gorenje iz 80-ih, Smile
Odgovori
Hvala puno, svaki podatak je dobrodosao  ;D sta da vam kazem, u ova dosadna vremena treba covek naci neku zanimaciju, evo meni je palo na pamet da pokusam da ozivim ovo, i nadam se da cu naci jos neki podatak koji ce mi biti od pomoci.. Veliki pozdrav  Wink
Odgovori
Prijatelju, ovo je bila smao mala sala...ne znam o kojem se modelu radi Smile
Odgovori
nema veze, kad kazem svaki podatak je dobrodosao,recimo da se iz toga rodila odlicna ideja, da napravimo sporet sa dve ringle da kuvamo kafu na teren kada idemo Wink  ;D
Odgovori
Za to vec trebamo strucnjake za samogradnju a hvala bogu ima ih ovdje dosta Smile
Odgovori
Ako nije tajna gde si nabavio ovaj detektor?
Deluje mi poznato
Odgovori
(16-11-2012, 02:36 PM)MilanAT link Piše: Za to vec trebamo strucnjake za samogradnju a hvala bogu ima ih ovdje dosta Smile

Kolega to je metal detektor "ELEKTOR". Sto posto tvrdim jer poznajem izgled ploce
Odgovori
Evo i slike ploce.Jos da dodam da je to VLF detektor iako je ubacena tema u Pi(pulsne)
[Slika: 2u8l69w.gif]
Odgovori
Jeste, nasao sam dovoljno podataka ali malo vremena. Ako nekad bude proradio javljam rezultate ovde Wink Smile

Labtec1, na internetu mi nesto izaslo povoljno pa sam uzeo sebi zbog kutije medjutim posle mi bilo zao da rasturam, i tako ga ostavio sa strane
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)