24-01-2013, 10:18 PM
Koliko vidim ova "tegla" je vec zauzeta, vise srece u daljem traganju pa ti teglu posle puni cime oces... bitno je da je ona prvi prvi put napunjena sa zimnicom koju svi trazimo.
PRICA O CUPU
|
24-01-2013, 10:18 PM
Koliko vidim ova "tegla" je vec zauzeta, vise srece u daljem traganju pa ti teglu posle puni cime oces... bitno je da je ona prvi prvi put napunjena sa zimnicom koju svi trazimo.
30-01-2013, 09:54 AM
Ja znam gde je zakopan cup pra-pradede moje zene. Covek krio sve sto je imao. Za zivota bio je veliki radnik i imucan, ali izuzetno skrt. Pravi tvrdica. Kazu ljudi iz tog mesta da nije bilo siromasnije, a ujedno bogatije kuce. Puno je zaradjivao, ali deci nista nije omogucio. Jedva i hranu da im je davao. Bilo ih je 12 i jako mladi su se odvojili od kuce da ne trpe ludog oca. Zenina prababa se udala sa 16 godina da pobegne od bede, njena braca otisla trbuhom za kruhom, na kraju je sam krepao ko pas. Niko ga nije pogledao, ali zna se da je sakrio dukate i pare verovatno ispod oraha. E sad problem je sto je covek imao na imanju gomilu vocki oraha, pa nadji pravi.
Nedavno zenina baba ga je sanjala i rekao joj gde je zakopao pare i stvarno kad pridjes tom drvetu vidis da je nekako drugacije od svakog drugog na imanju. I zemlja je onako izdignuta, na stablu imaju neke crte, kao da je obelezeno. I jos dva drveta pored tog su slicno obelezena samo sto je ovo nekako svecanije. Nisam radio aparatom nista, jer posedujem neki made in Karaburma iz kucne radinosti. Cini mi se da bi i kamen detektovao, a metal preskocio. Sa valjanom opremom bi se svasta naslo. Selo je blizu Beograda. Sto se tice price o cupu verujem da ima nesto na tvom imanju, pogotovo sto tu ljudi zive gotovo pola veka. Svasta se tu izdesavalo i valjalo bi da se opremis i pokusas sa nekom makinom, pa vidi. Izaci ce ti nesto sigurno. Pozdrav
30-01-2013, 07:20 PM
Cini mi se da bi i kamen detektovao, a metal preskocio......... ;D ;D ;D ;D ;D.Dali ima i toga ? Pozdrav.
04-02-2013, 10:36 PM
hahaha lepo receno
05-02-2013, 12:13 PM
koliko vi ljudi znate za cupove pune zlata ...
ma ne razumem ja vas da ne ispadnem sad dezurni kriticar razumem vas nije to lako cak i saosecam sa vama samo sem sto dodjete ovde na sajt izlupate gluposti probate da se ogrebete za neki plan mapu informaciju radite li jos nesto nemislim na rad onaj normalni za platu radis i to vi ste nasli cupove pune zlata tambilo ostalo da radite ko sav ostali svet pitam radite li bavite li se jos necim tipa skijanje plesanje sex terevenka do 101 i nazad (ali ne terevenka ispred zadrugu)u kafic kafanu sa drugarima muzika pevacica ripanje po astali zizenje ludenje rafalna palba za praznike i td i td ....iskulirajte malo pretvorice te se u cup jbt
08-02-2013, 11:38 PM
uuuuuuuu, tebra tajsone, nemoj da brines za druzinu...ako neko ne moz da se sam organizuje, dzaba mu saveti, a posto je sada neka mrtva sezona (mislim nije za zescu opciju niti za djipanje po astalima ) to ce se pomenuti dogadjaji odigratiun jakjo bliskoj buducnosti...NEKA SMO SVI MI ZIVI I ZDRAVI...
|
|
|