Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saka i potkovica u kamenu
Receli ti to ''Kamen Mudrosti''?....hahhahahah ekstra film i jos bolja serija Big Grin
Odgovori
Pozdrav.Na ve?em kamenu sa leve strane ima neki znaci koliko ja vidim.
Odgovori
Izgleda da nesto ima,kad dodjem kuci poslikacu iz vise uglova ...mozda bude sta jasnije ,i vidljivije
Odgovori
Ma dobro je koleginice ce naucis i znaci da citas nego kreni od privatne poruke.Pa posle dokle stignes.Kad ja krenu da se borim sa ovo sokocalo cudo je bilo...Dok sam video de su poruke meni upucene prodje godza vreme,  a ja se cudi  sto se ljudi ne javljaju...Ogresi se o mnogi kolege a medju nji je i Jastrebac sa sve onaj golem kamen sa krstovi  Tuj su i znaci ubavi a i livadaje ubava    u taj kraj mora da je sve ubavo.
Odgovori
OTISAK STRAZNJICE ili sedlo..probaj da nadjes oslonac za jedno stopalo,sedi stavi nogu tu i na nogu lakat na lakat glavu u kom pravcu gledas tamo trazi znak,,KRST  ti sam kaze trazi dalje tj znak za alje...POTKOVICA AKO NEMA NISTA UZ SEBE...Znaci da je tu nesto malo ostavljeno......srecno
Odgovori
PARDON NA STISNUTU PESNICU BRADU....IZVINI U ZARU BORBE SE PODKRALA GRESKA
Odgovori
Koliko ja vidim ovo kamenje ne stoji dugo vremena na tom mjestu, inace bi bilo malo dublje u zemlji, ovo izgleda kao da je skoro neko tu postavio. Inace, pozdrav "komsinici" (mada mislim da je komsija u pitanju), nismo daleko, nekih 70km Smile
Odgovori
Milane kazes komsinica,lijepo boga mi..ajd neka bude,a slika sto sam postavila nije od toga kamenja.Ovo sto sam postavila je nesto drugo ,a sto se tice tih kamenja sa potkovicom i dlanom,tih slika nemam jos.Bice kad odem kuci i poslikam sve...znaci nije to to kamenje Smile)
Odgovori
Komsije da, sta je 70km Smile. E sad, gdje se ko trenutno nalazi to ne znam, neka si ti nama ziv(a) i zdrav(a), kamenja nece nikada nestati Smile
Odgovori
Evo malo i nekih toponima pa da vidimo ima li ko sta.Znaci nije Srbija.Ilijina kosa,Gašperova kosa,Kamenje,Kapetanova glavica,Kraljicnino guvno,Javorik...Eto pozdrav forumasi Smile 8)
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)