Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Princip funkcionisanja metalnih rašlji - biće brisani svi negativni komentari
Da pokusam da objasnim na kom principu rade raslje ili (sipke).
Kao prvo svaki covek poseduje odredjenu bio~energiju neko vecu neko manju. Drugo zemlja ima svoje magnetno polje.Trece svaki predmet koji je zakopan u zemlji bilo da se radi o zlatu,srebru mesingu,gvozdju nebitno koji je metal u pitanju kad je nesto dugo vreme zakopano onda stvara to jonsko polje odnosno pozitivni joni,i kakvog je oblika predmet u zemlji odnosi se na velicinu tako ga pokazuje i iznad zemlje koje naravno mi ne mozemo da vidimo odnosi se na jone.
Pa zato  koristimo raslje ili (sipke)da bi na neki nacin uhvatili ili bolje receno locirali te pozitivne jone,na isti nacin vide i minerale,rudu...
Kao sto znate svaki predmet ima svoju frekvenciju nebitno da li se radi o drvetu,biljki,zivotinji,coveku pa cak i mrtve stvari tu spadaju.
To su jako niske frekvencije pa kad bi cak pogodili frekvenciju necijeg srca i da je pustite verujte da bih puklo.
Tu sada dolazi elektronika do izrazaja da vam raslje ne bih radile na minerale,rudu,vodu treba elektronika za to odnosno procesor ukome se ubace odredjene frekvencije recimo za zlato,srebro,bronzu supljinu ave zavisi stabiste sa njima trazili,jer kada imaju zadatu frekvenciju onda ne mogu da reaguju na rudu minerale,vodu.Da vam uprostim to je isro kad u racunar ukucate sta da vam nadje i on vam da rezultat,a i vas racunar ima procesor.Tako i ova elektronika ima zadatak da nadje odredjene predmete posto ima odredjene frekvencije,i ima napajanje od 12~v.
Sto se tice daljine za sada sam je testirao na 200~m dalje sigurno ne,ne razumem kad neko kaze da ga vuku na 2~3 km.sto je meni nelogicno pa valjda ima nesto sitnije stvari da ga povuku,sa ovom daljinom se ne slazem.
Iz mog nekog saznanja nadam se da sam uspeo na neki nacin da objasnim kako rade raslje odnosno sipke?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Princip funkcionisanja metalnih rašlji - biće brisani svi negativni komentari - od sladjanko - 17-12-2012, 05:30 AM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)