15-12-2012, 09:36 PM
(15-12-2012, 01:14 PM)metaldetektori.rs link Piše:[quote author=MilanAT link=topic=1427.msg10878#msg10878 date=1355520878]
Zasto je cijena kompletnog Deusa 1495 Eura? Jel kod tog Deusa meni na engleskom ili nekom drugom jeziku? Ako je na engleskom jeziku onda mu cijena nije tolika vec prilicno manja, tako da je taj popust onda malkice cudan
Jeste tolika cena Milane! Mozda je u vreme kada si se ti bavio svercom aparata bila drugacija, ali sada je tolika. Raspitaj se kod komsije.
Ti si kombi svercer, a ja posedujem legalnu firmu koja placa poreze drzavi Srbiji. Tvoj jedini "uspeh" u bavljenju prodajom detektora je to sto
svi prozvodjaci detektora znaju za tebe, a po cemu te znaju, o tome ne bih da diskutujem.
Koliko se secam, ja sam bio korektan prema tebi. Nisam pokusao da kroz postove na tvom forumu reklamiram svoju firmu frei, nego sam te pitao koliko kosta reklama i posteno ti platio cenu koju si trazio.
[/quote]Nisam se nadao da cu procitati ovakve rijeci od tebe, svaka ti cast. Ne vidim gdje sam ja to tebe mojim postom uvrijedio da mi ovako nesto napises. Jos me zanima sta ja to ovdje reklamiram, nije mi jasno? Ne znas prijatelju koliko sam ljudiupucivao na tebe u vezi kupovine detektora a njihove odgovore na to ovdje ne zelim pisati, ne zanimaju me. Ja se tim poslovima ne bavim vise i to od vremena kada je pocela prodaja u Srbiji (izmedju ostalog i tvoja prodaja) a ako bas zelis da se kacis i ako hocu, ja mogu jos uvijek iz Austrije poslati detektore koji ce biti jeftiniji nego tvoji sve sa popustom. Reci cu ti jos jedno, ja Deus, ako hocu, mogu ovdje u ful opremi dobiti za 200 eura manje nego sto je trenutno tvoja cijena i ako se zainatim necu uzeti ni svoj popust koji mi daju prodavci ovdje i mogu svasta nesto jos pa ces morati sniziti cijenu Deusu u ful opremi na 1100 evra kako bi bio konkurentan. Zato te molim da ne pises ove nebuloze o meni ovdje, samo sam te pitao o meniju na Deusu.
Ko sta o meni govori to me ne zanima, dok sam se bavio tim poslom znam da nisam nikoga prevario i cijene detektora koje su tada bile kod mene su jos uvijek nize od tvojih za 200 i vise eura.
Ako bas zelis, ja cu ovdje okaciti zvanicnu kupovnu listu firmi XP i Fishera pa cu onda lijepo ovdje sjediti i citati komentare tvojih buducih kupaca.
Ako zelis da se igras na ovaj nacin ti samo reci, ja necu imati od toga nikakvu stetu a ti ne znam, vidjece se.
Ziv i zdrav ti meni bio i nema potrebe da se nerviras bez potrebe.
P.S.
Koliko placas ovdje svoje reklamiranje?