28-11-2012, 04:11 PM
Znam da zvuci smesno, ali i ja sam morao da povucem neke komentare kada sam video kako radi. Pokusacu u sto skorije vreme da dodjem u srbiju i napravim par snimaka i postavim ih na forum. A sto se tice kupovine jedino da odes direktno kod pukovnika pa da ti on sastavi 3 komada . Koliko sam obavesten postoje svega nekoliko aparata (4-5 komada). Za one strele je potreban ne znam ni ja koja vrsta materijala. Rucke tih srela su napravljene od stakla ili pleksiglasa , slicno laboratoriskim epruvetama, i u njima se nalaze granule nekog materijala. Pokusacu da saznam jos neke detalje u vezi aparata. Bicete blagovremeno obavesteni !!!
acabeograd- ako si bio u okolini Bora najverovatnije si radio sa istim covekom sa kojim i ja povremeno saradjujem. On uglavnom koristi strele, garet i povremeno pulse star I koji ja koristim kada sam u Srbiji.
acabeograd- ako si bio u okolini Bora najverovatnije si radio sa istim covekom sa kojim i ja povremeno saradjujem. On uglavnom koristi strele, garet i povremeno pulse star I koji ja koristim kada sam u Srbiji.