Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
novice u pravu si ja sam lazov prevarant i hostapler
ti si genije postenjacina pravnik tragac i trgovac pa ispade da nisi ti si novi clan ovog foruma koji ima sada 17 poruka i sve se svodi na to da si ispljuvao mene baneta i vecinu clanova ovog foruma
ja imam solidne nalaze i to je samo jedan mali deo mojih nalaza nezelim da nikoga inpresioniram a pogotovu ne tebe samo mogu da se pohvalim da je nas muzej u beogradu od skoro vlasnik jedinstvenog nepublikovanog novcica koji nemaju ni najaci muzeju u svetu a sve to zahvaljujuci meni i mom poklonu muzeju  mojoj zemnji i mom narodu voleo bi da i vi tako kulturni pismeni nacitani uradite nesto za svoju zemnju umesto sto plujete sve redom
izgubio sam zivce ma da evo lupam glavu u zid i placem suza suzu stize nemogu da se smirim .....
sto se tice kulture svima po zasluzi veruj mi sa tobom sam kulturan vise nego sto mozes da zamislis i zasluzujes
kazes neiznosim protiv argumente na tvoje argumente ..ti prijatelju moj nisi bas u vinklu koje si ti argumente izneo ja ih nevidim to sto ti zoves argument to je utopja i prazna prica bez smisla i svrhe
ajde inpresioniraj nas malo tim tvojim licnim  zaslugama i delima sta si ti ocinio da ovo drustvo i zemnja budu bolji ja svoje zasluge mogu da dokazem
ti nisi clan nijednog udruzenja e to mi je drago sto nisi jer nebi zeleo da budem clan necega sa tobom i tebi slicnima
bane prevario nekoga i taj neko je posten i ti ces sad da raskrinkas baneta na forumu .... :'( i ti kazes da si prvanik to su tvoji argumenti ....ti sunce pa ja sam magistar nauka za tebe ako si ti pravnik
vrati se na pocetak rasprave procitaj moj prvi post ....ukljuci mozak ako mozes pa izvuci naravoucenje sta sam ja napisao a pogledaj sta ti pises i ko koga vredja i optuzuje za nesto sto nema veze sa zivotom pravniku intelektualcu kulturo .....
eto sad si ti na potezu dokazi te tvoje patriotske zasluge pokazi te tvoje nalaze iznesi dokaze za te optuzbe koje iznosis na moj racun ali argumentovano pravniku nemoj da te ja ucim sta je pravno validno
tastatura trpi sve lecenje kompleksa preko tastature je novi vid terapije
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB - od bodatajson - 19-11-2012, 12:03 PM
novi " bili" - od bili - 23-02-2013, 03:34 AM
Odg: novi " bili" - od admin - 23-02-2013, 10:31 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 23 Gost(a)