Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
nole imas celih 16 poruka a od svih poseta forumu ovde si camio uvek
da me raskrinkas ma jel te nole ja se nekrijem nastupam javno i za razliku od tebe mozes me naci kada god hoces ili reci kad gde eto mene
rekao sam ti ja sam nediplomirani keramicar
denic dejan nadimak boda
znaju me u klubu
znaju me na slicnim sajtovima ovakve sadrzine
ima me na fb pod mojim imenom i prezimenom na slici drzim bombu u ustima i trazim prijatelje
ma nole druze ja sam prosecan skroman gradjanin ove zemnje nikome ne dugujem nikoga nisam zajebo maksimalno posten odgovoran radan vredan uvek spreman da pomognem drugarima
clan arheo amatera saradnik muzeja ponosni vlasnik dve pohvale od strane mupa
opasno zagrizen tragac lovac ribolovac
ljubitelj prirode zivotinja  drustva izlaska provoda dobrih automobila brze voznje pucnjave u streljani narodne i zabavne muzike i svega sto vole mladi......
imam manu nevolim bre budale gologuzane sitne duse prevarante prejebante folirante pedofile bolesnike
nevolem demokratiju ljudska prava jer to sve normalnim ljudima nekoristi uopste nevolem da komsiji crkne krava
pristalica sam nekih rezima proslih gde se znalo ko kosi ko vodu nosi gde se znalo ko je domacin postenje cast hrabrost patriotizam bratstvo
hebi ga nole eto taki sam i jos nesto nevolem da se krijem nemam razloga boga se plasim ljude postujem ....ali LJUDE
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB - od bodatajson - 18-11-2012, 11:32 PM
novi " bili" - od bili - 23-02-2013, 03:34 AM
Odg: novi " bili" - od admin - 23-02-2013, 10:31 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 8 Gost(a)