Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minediver- 2 pulsni detektor sa diskriminacijom
(15-11-2012, 03:25 PM)konan link Piše:Mislim da je najskuplja komponenta  na ovom "detektoru" onaj kineski digitron.
Ne lupaj o necemu sto ne poznajes. Kineski digitron vjerovatno nazivas ovaj dio sa displejem a samo taj displej kosta oko 60 evrica. Pokusaj sastaviti ovaj detektor i ja ti poklonim jos jedan a da cijena bude u domenu kineskih digitrona. Ovakvog, kakvog ga vidite, bez dodatnih stvari tipa programera za atmelove mikrokontrolere itd, cijena mu je dostigla izmedju 600 i 700 Evra. U ovo ne uracunavam punjac za akumulator od nekih 24V ili koliko vec bijese jer sam njega dobio direktno od vlasnika tj idejnog tvorca ovog modela. Mogu ti jos jedno reci a to je, jaci je od GMP-a sa 27cm sondom jer je otkrio neke predmete sasvim jasno a da ih GMP nije mogao ni prinjusiti, usput, pokazao je da se radi o obojenom metalu. Ali, ne bih zelio sa tobom da komentarisem previse oko nekih stvari koje vjerovatno ne poznajes...uostalom, nisi se bolje pokazao ni na drugom polju gdje se determinisu pronadjeni predmeti Smile
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: Minediver- 2 pulsni detektor sa diskriminacijom - od MilanAT - 15-11-2012, 09:31 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 5 Gost(a)