12-11-2012, 06:07 PM
(12-11-2012, 05:15 PM)sarapt link Piše:admine,preku ovog posta koji je moj posledni na ovom forumu,sada vidim da je milan bio 100%posto u pravu,iako sam mnogo puta pisao kako u slucaju himovica,na koje se reaagirao otposle,sada se desava isto,pojave se neki novi ljude koje za nas tragace imaju neku verziju,primitivci ili neznam sta,a ti nas ne zastitis,nego treba da trpimo svakog idiota koji se pojavi tu,pa posle mesec dana nateganja ti onda odreagujes,vec kad je kasno,ja znam da postoje mnogo tipove ljude,i da svi nismo isti,da ima mnogo razlicitih karaktera,ljudi koji misle da znaju sve,i da nemaju dlake na jeziku,ali ipak ovo ovde je otislo predaleko,i u ovaj forum ce ostati ljudi koji nemaju veze sa ovim nasim poslom,tako da mi e zao jer ovaj forum je bio prekrasan,i imalo je prave stvari ovde,ali prave ljudi se povlace odavde,posto je ovaj moj post posljedan naovom forumu,hteo bih se zablagodarim na svi moji prijatelji i kolege na ovom forumu,i da im pozeljim uspeh i srecu u ovaj sport i svako dobro,blagodarnost i do tebe admine za ovaj prekrasan forum,i to je to jos jedno pozdrav svima i svako dobro.
ZAO MI JE STO NE MOGU DA TI POSALJEM PP JER SI BLOKIRAO PA MORAM DA SE CIGANISEM OVAKO PRED LJUDIMA.
KAO PRVO NE DOZVOLJAVAM DA ME NAZIVAS IDIOTOM I DA NASTAVIS DA ME VREDJAS JER CEMO PRECI GRANICU I OBOJE BITI BANOVANI SA FORUMA!
TI SI TAJ KOJI JE MENE NAPAO I VREDJAO IZ CISTA MIRA, POGLEDAO SAM TVOJE PORUKE I VIDEO DA TI NIJE PRVI PUT I DA SI I RANIJE VREDJAO I OMALOVAZAVAO DRUGE CLANOVE FORUMA.
PRIJATELJU AKO IMAS KOMPLEKS NIZE VREDNOSTI TO JE TVOJ PROBLEM!
ZAR NIKO NE SME DA JAVNO IZRAZI SVOJE MISLJENJE U VEZI NECIJIH POSTOVA????
OVAJ FORUM NIJE TVOJE VLASNISTVO VEC JE OTVORENOG TIPA ZA SVE DOBRONAMERNE LJUDE KOJI VOLE ARHEOLOGIJU I TRAGANJE.
A TO KO STA I KOLIKO ZNA I UME TI NE ZNAS NITI CES IKADA ZNATI. MUDROST JE NE RECI SVE!!!!!
NIJE NA TEBI DA SUDIS KO OVDE SME DA NAPISE KOJU REC ILI NE!!!!
SVE OVO STO SI DOSAD PISAO I VREDJAO POKAZUJE KOLIKO SI PRIMITIVAN I NEOBRAZOVAN.
NE ZNAM ZASTO TOLIKO SEBI PRIDAJES ZNACAJA I STO SE PRONALAZIS U CITAVOJ PRICI ALI U TO NECU DA ULAZIM A TO JE TVOJ PROBLEM.
NE RAZUMEM STO SE TI PRONALAZIS U SVEMU TOME I PRAVIS ZRTVU OD SEBE, VEROVATNO TO RADIS CITAVOG ZIVOTA???
DA BISMO IZBEGLI NESUGLASICE ZAOBIDJI MOJE KOMENTARE I POSTOVE I ZIVI SVOJ ZIVOT...
JA NISAM NOVI I NISAM UPAO JUCE I VEC DUGO PRATIM RAD FORUMA I NA KRAJU SAM ODLUCIO I DA UCESTVUJEM U NJEMU I DA GA OBOGATIM SVOJIM ISKUSTVOM, U TOME ME NECES SPRECITI NI TI NITI BILO KO DRUGI KO MISLI KAO TI I KOJI NEISTOMISLJENIKE VREDJAJU I OMALOVAZAVAJU.
SVADJE I SPLETKE ME NE ZANIMAJU UOPSTE, TU SAM DA NAUCIM NESTO OD DRUGIH I DA DRUGIMA PRENESEM SVOJE ZNANJE.
UMESTO DA SE SVADJAS I VREDJAS POGLEDAJ MOJ DANASNJI POST, MOZDA CE TI POMOCI U TVOJOJ POTRAZI Geografske karte » Topografske karte u 3D pomocu Google Eartha
http://www.skrivenoblago.com/forum/index...369.0.html
JAKO MI JE ZAO STO MORAM SVE OVO DA NAPISEM ALI NEKADA COVEK NEMA IZBORA!