06-11-2012, 12:32 PM
(31-10-2012, 09:00 AM)bodatajson link Piše:jeste novico sve je to istina ti si POSTENJACAINA savest ove zemnje branitelj pravnog sistema intelektualac u pokusaju zato ova zemnja ode u tri lepe bas zbog takvih intelektualaca pravnika postenjacina koji su za lovu spremni na sve ja za razliku od vas imam nivo i nemam cenu i naravno nekrijem se iza profila vec sam svuda taj isti BODATAJSON
kad spomenu TRAGACE mislis da su tragaci oni koji kupe detektor i zuje ko muva bez glave po sumama i gorama nase zemnj ponosne
MA JOK novico nisu to tragaci to su partizani koji ujedno nanose veliku stetu arheoloskim lokalitetima sve hostapler do hostaplera
ili je po tebi mozda tragac onaj ko zna na koje dugme se pali aparat
znam da su takvi pocetnici ujedno i vasa najsladja meta jer njima je najlakse podvaliti zbog takvih naivnih pocetnika belosvetske firme trlajaju ruke i zgrcu kes naravno i vi sa njima isto
banebeograd nije tragac vec samo prodavac DOBRO neka bude ali taj bane ne uvaljuje pocetnicima krseve taj bane ce dati dobronameran savet taj bane ce dati aparat na probu
VEC SAM ti napisao ja baneta poznajem licno i tu nema sta da se krije ali isto tako vecinu clanova ILI TRAGACA ako ti je tako lakse odavde isto poznajem licno i uvek cu stati u odbranu bilo koga od njih i ovde ili bilo gde i svi koje me licno poznaju znaju da ne trpim sranja malih parazita koji bi zarad svog interesa majku rodjenu prodali
naravski mi nismo vasa ciljna grupa jer tesko da ces meni ili bilo kom TRAGACU da prodas svoja sranja biti TRAGAC neznaci imati detektor biti tragac znaci biti kolegijalan normalan realan sperman da nesto naucis das dobronameran savet izadjes u susret i pomognes drugarima ili neobavezno izadjes na pice u kafic neki ....itd NOVICO
ALI STA DA TI KAZEM TVOJ SVET JE FORUM TVOJ DRUG JE TASTATURA A NAJBOLJI DRUG JE ONAJ OD KOGA IMAS NAJVISE FINANSISKE KORISTI bravo to je evropa jos samo nama zatucanim srbima da ti i tebi slicni objasnite kako treba da trpimo vas pravnohostaplerskoidiotskolopovski sistem
8)nece moze prijatelje novico nebiva
Ja sam bio traga? kada ste vi gospodine Tajson verovatno bili još u školskoj klupi.
Sada ste napisali da znate Baneta, i otoreno ga reklamirate, što zna?i da ponovo demantujete svoje tvrdnje o nepristrasnosti i da sam vas po ko zna koji put uhvatio u laži.
Od ovoga nema baš nikakvu materijalnu korist ve? samo moralnu satisfakciju jer upozoravam ljude na prevaru koja im se servira od strane vas i vašeg sau?esnika Baneta.