Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
(25-10-2012, 11:22 AM)Novica link Piše:Ti kada meni pričaš o poznavanju zakona, to je kao da pričaš Bilu Gejtsu kako se pravi Windows.
P.S. Ja nemam Deusa nego Fisher 1266 koji ne bi menjao ni za 3 Deusa.
hahah ako poznajes zakone kao sto poznajes detektore onda nije ni cudo sto pises nebuloze...

(25-10-2012, 11:34 AM)Novica link Piše:Ja posmatram ovaj forum već duže vreme, a priključio sam se kada je tvoj ortak počeo da piše nešto za šta ja 100% znam da su laži jer je to moj posao. Jedino garancija uvoznika je validan dokument prema zakonima Republike Srbije. Ako tvoj partner izdaje garanciju i fiskalni račun, onda neka ih i pokaže, vidim da ga je više ljudi ovde pozivalo da to uradi ali nije dao odgovor.
Ja sigurno znam da se nekada (pre vremenskog perioda kraćeg od perioda zastarenja dela) bavio onim što sam opisao u prethodnim porukama.
hhaha "period zastarevanja" cega zemljace, cega hahah o kom to krivicnom delu pricas hahah
i dalje tvrdis da znas kako ja poslujem a pricas o vremenu od pre ko zna koliko godina hahaha

jedini nacin da se uveris da li si u pravu je da potrosis pare , tj da kupis detektor
dotle ti si samo vrac pogadjac, nesto kao kleopatra , vidovita ivica i slicne prorocnice koje pricaju bajke naivcinama hahahh

(26-10-2012, 09:47 PM)Novica link Piše:Ovo sto ja govorim nisu glupi argumenti nego ISTINA
hahahah ma ti uopste ne lazes, ti samo izmisljas hahha
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB - od banebeograd - 29-10-2012, 02:41 AM
novi " bili" - od bili - 23-02-2013, 03:34 AM
Odg: novi " bili" - od admin - 23-02-2013, 10:31 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 13 Gost(a)