24-10-2012, 02:03 PM
(24-10-2012, 12:04 PM)bodatajson link Piše:novico be koje toj pisujes nista ja ne alud...bla truc (koje be znaci ovaj rec aladuriram)jel se takoj pisuje
imas tri poruke cele registrovao si se na forum i posle 24 minuta si poceo da odgovaras i pises na ovu temu i nemas bas nikakav interes nego onako tako ti doslo pa koga bre vi ono...da nekazem sta zaista ponizavate nasu inteligenciju
ja neprodajem detektore ja pisem KAO KUPAC postavljam konkretno pitanje i trazim konkretan odgovor od svih koji se bave prodajom detektora i navodim cinjenice a cinjenica je dali bi kao kupac kupio i platio NOV detektor bez garancije za 700 eura ili isti taj nov detektor sa garancijom za 1000 eura .pa dali treba da pisem za sta bi se odlucio ja kao kupac i svi ostali koji imalo imaju zdravu logiku sto bi bacio 300 eura u vetar i procitaj malo tu garanciju za koju se fackas procitaj sta ona podrazumeva pa izvuci zakljucak da to sto garancija pokriva nece da se pokvari u zivotu a sve ono sto moze da se pokvari lako nepokriva garancija
ODAKLE ti informacija da banebeograd nedaje garanciju naprotiv decko daje i garanciju i racun KAKO e to nas vraca na predhodni moj post cena informacija iznosi 999,99 eura pa ko ponudi najvise bice mu sve jasno
inace u pravu si jedno LICNO poznajem skoro sve vas naravno samo sa pravim nalozima zato i imam informacije o vama zato i odgovaram nedam bre da ispirate mozak ovim ljudima
posto je forum javan necu da iznosim privatne detelje i informacije ...telefon inspekcije bas ti hvala treba mi
Evo i ja malo da se ukljucim u diskusiju sa ovim banetovim ortakom.
Ajde ako "decko izdaje garanciju i racun", skeniraj i okaci ovde taj racun sto si dobio od njega da ga svi vidimo. Sta tu ima da se krije.
Ko gde placa za nesto 300 EURA vise, reci mi to? Kazes da ti prodajes informacije o mojoj firmi. Moja firma radi legalno - informacije o zastupnistvu postoje na sajtovima proizvodjaca, a podaci o firmi su javni na sajtu Agencije za privredne registre i svi mogu da ih vide besplatno.
Sverceri me nikad nisu interesovali i u ovu diskusiju nikada ne bih ni ulazio da me tvoj drug nije optuzio da obmanjujem kupce informacijama da sam ja jedini legalni distributer za XP, Minelab i Fisher. TO JE JEDINA ISTINA!
Jedina garancija za XP, Minelab i Fisher aparate prodate u Srbiji koja ce biti validna je ona koju izda moja firma. Svi proizvodjaci pokusavaju da se bore protiv sverca i sivog trzista i jedva cekaju da im neko donese garanciju za detektor koji je kupljen u jednoj zemlji, a garancija overena pecatom distributera iz neke druge zemlje. Ajde ti se obrati XP-u i reci ima da imas problem sa detektorom koji si kupio od nekog Baneta iz Srbije, da vidim sta ce da ti odgovore.
MOJE CENE SU VISE NEGO FER I DETEKTORI SU JEDNA OD RETKIH VRSTA TEHNICKE ROBE CIJA JE CENA U SRBIJI ISTA ILI NIZA OD ONIH U EVROPI. TELEVIZORI SU NPR. 30-40% SKUPLJI OVDE NEGO U EVROPI.
Sve vam lepo objasnjava ovaj gospodin gore.