Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
jedno pitanje za legalne prodavnice vidim da ovde navodite primere zakone pravila i jos sto sta kako bi to trebalo da bude kod nas  i kako se to radi u svetu DOBROOOO
u svetu je sasvim normalno da kupis u prodavnici metal detektor na odlozeno placanje bez ikakvih problema koja prodavnica u srbiji ima tu mogucnost kada vam neko od potencionalnih kupaca spomene odlozeno placanje ko da vam je samar lupio u stvari teoretski ima mogucnost ali prakticno ni cak noris nebi uspeo da kupi na odlozeno placanje
jbt navodite primere koji vama idu u prilog kada nesto radis radi to do kraja i kako valja
garancija jeste bitna ali ne i od presudnog znacaja slazem se da garanciju daje proizvodjac metal detektora prodavac daje racun i garancija ide uz racun ajd sad recite mi gde u srbiji ima ovlascen servis metal detektora garancija vazi 2 godine garantujem da 99% detektora nema sanse da se u tom roku pokvare ma ne za dve godine vec za 5 godina nece mu biti nista nece imati nijedan kvar koji bi mogao biti otklonjen sa garancijom

KRIVICNI ZAKON REPUBLIKE SRBIJE uzimate kada kod vam se cefne citirate navidite pisete samo jednu stvar zaboravljate taj KRIVICNI ZAKON vazi za sve a svi vi bas po zakonu radite jeste al malo sutra

ja neradim nizakoga sam protiv svih vidim ovde je..te inteligenciju i otvarate duple troduple naloge i zastupate samo svoje interese pa eto da zastupim i ja malo moje interese
OVAKO  imam informacije o svim prodavcima i prodavnicama metal detektora i legalne i nelegalne znam odakle banebeograd dobija aparate znam kako radi prodavnica iz cacka znam kako funkcionise prodavnica u beogradu svi prodavci u privatnoj reziji i o vama imam kompletne informacije gde je tu moj interes PRODAJEM informacije ko ponudi odredjenu kolicinu evropske valute imace informaciju stopostotno tacnu informaciju ko odakle kome koliko kako zasto ko sa kim saradjuje kako stize roba ma sve  ....kontakt i ponude na pp ....
PS...
naravno u srbiji pobedjujes konkurenciju tako sto mu zapalis radnju a informacija o konkurenciji zlata vredi nema cenu
samo ozbiljne ponude pocetna suma vec od 999.99 eura najveca jedinstvena ponuda pobedjuje i dobija informejsn
pod sloganom zatri konkurenciju ne kvalitetnom ponudom vec na nas stari dobri nacin nek mu crkne krava ma nek pocrkaju sve krave ostace nam volovi dao bog ima volina kolko oces

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB - od bodatajson - 24-10-2012, 10:28 AM
novi " bili" - od bili - 23-02-2013, 03:34 AM
Odg: novi " bili" - od admin - 23-02-2013, 10:31 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 10 Gost(a)