Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
(19-10-2012, 10:28 PM)banebeograd link Piše:admine ti isto kao i "novica" brkas termine "zvanicni distributer" i "nezvanicni prodavac",
to su dve razlicite ustanove od kojih ni jedna nije nelegalna kao sto vi to ovde tvrdite.
ja razumem da svi pokusavate da stitite svoje interese i to je potpuno legitimno,
ali usput treba malo da konsultujete i zakon da bi ste poznavali materiju o kojoj pricate

Ja ništa nebrkam a još manje štitim svoje interese, da ih štitim obrisao bih sve što ima veze sa tvojom prodajom (kao što "neko" briše moje postove na svom forumu) ali to neradim pošto potencionalni kupci treba da čuju sve i sami da odluče šta će činiti sa svojim parama.

Zvaničan je prodavac onaj koga ovlasti proizvođač da robu prodaje na nakog geografsom prostoru, to se može videti na sajtu proizvođača u slučaju Minelaba to je Axis International d.o.o. i niko drugi (što neznači da ih neće biti u budućnosti ali je zasada tako). Znači to je jedina istina i ništa drugo, to članovi ovoga foruma moraju da znaju a pitanje cene je individualna stvar.

Ja ipak ponavljam da je bolje kupiti od ovlašćenog prodavca bilo koji proizvod pa i metal detektor.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB - od admin - 19-10-2012, 10:40 PM
novi " bili" - od bili - 23-02-2013, 03:34 AM
Odg: novi " bili" - od admin - 23-02-2013, 10:31 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 8 Gost(a)