21-09-2012, 09:19 PM
abe konane ,koga ti lazes i sta radis tu na ovim forumima ja to neznam,i stvarno mi to cudno,ta prva grupa koja ti delis po tvojim kriteriuma,je divokopaci,to se tako naziva ili krimanalci,to sta govoris to nije tacno,ti si neki klinac koji nista ne razume u ovom sportom,i isao dvaput po monete na divo kopanje po arheoloski lokalitet,i misli da sve zna,epa nije tako,prvo svaka ekipa koja se bavi sa ovim sportom ima sve to sto si ti nabrojao,nema ekipa koja poseduje samo vlf ili samo pi,ili samo skener itd.to su pravi sportisti,znaci imaju sve,a ne divokopaci kao ti koji idu malo po lokalitetima i povrzu se sa takvim kao tebe,pa im uzimas monete za nesto sitno i prodajes po svicarsku i pravis pare,a oni se polakome,pa onda ih uhfate na neki lokalitet i aj u aps,imase takvi mnogu i kaj nas amasega se site po zatvori,site gi otkrija,tako da pitanje i tebe kad ce da uhfate,znaci i prosli put sam ti rekao,ja sam intelektualac covek i sramota me ja da se raspravljam sa takvim olosom kao sto si ti ali nisam mogao da odolim,jer ovo je sport i hobi,i treba da prestavlja uzivancija,a to sto ti pricas je kriminal,i nemoj tu da navodis nase kolege,da neko padne u klopke i da zali posle za to celi zivot,nije posteno,jer ako si divokopac i kriminalac,to ces ostati celi zivot,znaci ili si kriminalec ili ne si.poz