17-08-2012, 06:26 PM
Gavrilo , nema sta oni da priznaju .Oni to oduvek znaju i ne treba ih na to podsecati jer se postize suprotni efekat. Treba ih postovoti onekve kakvi oni zele da budu i sve ce da legne na svoje mesto. Proslo je vreme istraga poturica. Pa i Njegosa pocinju da optuzuju da je genocidni pesnik . Na stranu to sto ga i njegovi Crnogorci u poslednje vreme nesto ,,zaobilaze'' jer je bre brate ,,preterao ''sa svojim srbovanjem . Sve ce doci opet na svoje onda kad Srbija dovoljno ojaca da bi opet bila stozer oko kog se okupljaju ostali Juzni Sloveni. Dotad treba biti vredan, mudar i ponosan .Ne treba nikome dokazivati ko smo i sta smo jer svi to veoma dobro znaju pa mozda mnogo viste postuju i cene i od nas samih . Zbog toga su njima potrebni raznorazni Tomsoni i druge placene budale koje po diktatu raznih sluzbi sire ,,domoljublje " po lijepoj njihovoj . Ja cesto u razgovoru sa mojim prijateljima Hrvatima znam da kazem kako su oni napokon dosanjali svoj ,,tisucljetni''san o Neovisnoj Hrvatskoj samo sto imaju mali problem jer im budjenje iz tog sna lici na nocnu moru . Svi ce na kraju shvatiti da je Raif Dizdarevic bio u pravu kad je na jednom (nacionalistickom)mitingu ispred skupstine SFRJ rekao: ,,LJUDI SHVATITE DA SMO MI JEDNI BEZ DRUGIH NULA " Sad nas ima sest nula a bogami smo neki krenuli i u minus. Siptare ne racunam jer njima i nije bilo mesta u jednoj Slovenskoj zajednici .Daleko im lepa kuca i nek nose ono sto su svojim k..cem uspeli da osvoje.Sa izuzetkom severa ,to se podrazumeva. Pa zar to izto mi nismo uradili sa Vojvodinom koja nikad u istoriji nije bila srpska.Sa druge strane za Bugare uvek ima mesta jer su oni nasa braca po krvi . Tacno je da su oni mesavina Tatara i Slovena ali su sami sa sobom napravili kompromis jer su istovremeno zadrzali i svoje tatarsko ime i svoj slovenski jezik . Za svako postovanje.