05-08-2012, 09:36 AM
Pa iskreno zeus ako pokusavas da budes realan i da dajes smernice o ponasanju navodjenjem pravilnika foruma onda si trebao i Milana da navedes jer je on bogami himovica raspalio u njegovoj fino uvijenoj formi i stavio ga u rang sa jedva pismenim covekom sto je priznaces uvredljivije nego sto je on njemu rekao. Ne branim himovica ali ako cemo realno i milan je preterao i ume jako cesto da pretera. I po mincicu je opleo bez ijednog valjanog razloga. Moje je misljenje da su obojica preterali i da ukoliko zele da se izvinjavaju trebalo bi obojica to da urade. I himovic je ljudsko bice bez obzira kakav utisak ostavlja, i on ima osecanja koja ako cemo po pravilniku ne bi trebalo niko da mu povredjuje. Ja realno nisam ni video da je nekoga vredjao na nacionalnoj osnovi, jer siptar je albanac sa kosova. To ti je ko ti meni da kazes da sam srbenda i ja se uvredim. Nema tu elemenata nacionalnog vredjanja sto je i admin mudro protumacio i uvideo, a sto se tice ostalog jeste bio bezobrazan. Nije mi namera nikoga da optuzujem ali realnost je takva i to se nemoze promeniti. Obojica su pogani na jeziku.