Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ovim kanjonom prolazili su brojni turski karavani
Sto se kockanje  tice ja se ne kockam ni sa moje ni sa tudje .Ocu da pomognem kad vidim da treba i da dam al dapotrazim tesko i moje si a kamoli nesto tudje.Sto se meteori tice neka gadjaju oni nesto drugo mene bolje nek pogodi junacka sreca i neka  zdrava i prava  Americka mlada snasa.Sto se ostave tice akoli mislis na Babinu guzicu i na oni kazani potvrdio bi ti covek da nije pokojni .Dosta stega pominjali da je imao dobri i tacni planovi .A i onaj kazan u srebrenik sto vam isprica onu pricu je bio plitko.Onaj sto je slusao ajduka u Nis dok je to pominjao je iz ono selo koje sam ti pomenuo posle triput pituvanje za gde mi treba.I ta a i prica o tri ratna drugasu istinite  tu nema laganje iako su price u pitanje.Pozdrav Kosac i bolje me gadjaj sa te stranjske snajke nego sa meteori.Ono jesam Svrlizanin pa i svasta mogu da podnesem al bi neku mirisljavu snasku malo bolje podneo na ove moje stare Svrliske grudi od taj meteor!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Ovim kanjonom prolazili su brojni turski karavani - od zmija - 04-06-2012, 08:56 PM
Re: Ovim kanjonom prolazili su brojni turski karavani - od APIS - 01-08-2012, 05:59 PM
Re: Ovim kanjonom prolazili su brojni turski karavani - od indijana - 05-08-2012, 06:04 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)