22-01-2011, 10:35 AM
Vrlo interesantne karte i mogle bi mnogo da pomognu u ovaj nas sport,ako uzmemo u obzir da imena sela i neka mesta koja su se ranije drugacije nazivale a danas koriste druga imena,ja sam ove karte sasvim slucajno pronaso putem interneta pre nekih 2 godine i nisam ni bio svestan tada sto sam pronaso ,kad sam u buduce poceo da razgedujem sve sto ima shvatio sam da je to prava stvar koja je potrebna za nas sport i sam ih odma poslao jednom mom velikom prijatelju koji me je naucio puno stvari u zivotu,ako nekome treba jos nesto mogu da postavim ovde na forum ima toga za citavoj srbiji,mislim da i mali deo ima za makedoniju.
Pozdrav svim ucesnicima ovoga foruma,i ocu javno da pozelim brzo ozdravljenje na Milana i da nam se sto brze vrati ovde na forum i on sa svoje iskustvo i znanje doprinese da ovaj forum bude jos interesantiji.
Pozdrav svim ucesnicima ovoga foruma,i ocu javno da pozelim brzo ozdravljenje na Milana i da nam se sto brze vrati ovde na forum i on sa svoje iskustvo i znanje doprinese da ovaj forum bude jos interesantiji.