Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
to je to APIS sve si rako nemam sta da dodam niti da oduzmem bas me briga ko kako radi legalno ili ne jedini prodavac metal detektora koji je konkretno kratko i jasno odgovorio na moja pitanja je bane jedini prodavac koji je pristao da na terenu sam probam i izaberem detektor koji mi odgovara i jedini je prodavac kome nije na prvom mestu da ti proda bilo sta naprotiv tu je da objasni pokaze da savet sto je maxsimalno korektno jer suma koju kesiras za aparat nije nimalo naivna i naravno da svako ko imalo ima nesto u glavi hoce da proba kako radi to sto kupuje .....

ako neko misli da sam pristrasan neka bude da jesam ja samo kazem da iz mog iskustva da nije bilo baneta kod koga sam mogao da testiram aparat zasigurno bi se presao dosad bar dva puta i naseo na reklamu belosvetskih firmi bacio par hiljada eura kupio nov aparat  i opet bio nezadovoljan  sto se tice kupovine aparata bolje i korektnije uslove mi nije niko dosada ponudio mislim da je davno proslo vreme prodaje macke u dzaku i poverenja OBAVEZNO sve sto kupujem probam pre kupovine zbog sebe a i zbog prodavca i tu nema nista lose naprotiv

bane ume da provocira to stoji ali znam da nikada nikoga nije provocirao bez razloga i daleko od toga da je los covek to znam ostale me ne zanima neulazim u vase probleme

hvala na odgovoru CACAK tri meseca odlozeno na cekove slozices se da i nije neka pogodnost mozete vi i bolje od toga nesumnjam
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
novi " bili" - od bili - 23-02-2013, 03:34 AM
Odg: novi " bili" - od admin - 23-02-2013, 10:31 PM
Odg: SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB - od bodatajson - 29-10-2012, 08:23 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)