25-01-2013, 01:41 AM
Znaci najcivilizovaniji i najlepsi odgovor ikada na svim svetskim forumima je bio ovaj od Luke08. Pozdravljam majstore. Nisu veliki tragaci napustili forum, vec veliki lazovi. Postenog coveka ne pogadja sta govori avatar sa one strane internet masinerije. Svi smo mi ljudi i treba svacije misljenje da se uvazi, a ne ko neka deca cim im uzmes cuclicu u plac. Moja namera nije nikoga da vredjam, ali stvari tipa novi El dorado u Srbiji su mi nedopustive. Mnogo toga sam preturio preko grbace i jednostavno bajke sam ostavio pre prvog razreda osnovne skole, jer sam smatrao da sa uciteljicom trebam ozbiljne stvari da ucim. Tako da volim da saslusam i procitam, pogledam sve sto iole ima prizvuk ozbiljnog i iskrenog , a ovo je previse za moj ukus. Medjutim to ne znaci da drugi moraju da veruju svima nama koji iskazemo ono sto mislimo o ovoj prici. Svako ima pravo da nabaci ranac na ledja i uprti se u planine i traga za svojom srecom. Ja to nikome ne osporavam, ali zelim da minimalizujem saradu koja je krenula da se proteze ovim forumom. Na kraju krajeva od kada su pojedini napustili forum, ovde je sve zazivelo. Chat je danas prepun, a na sajtu sam dobrih 5 sati, teme se pisu i daju odgovori od ljudi koji stvarno znaju nesto o svemu ovome. Ako je velicina u slikanju brda i rupa ove nase zemlje, pa sutra cu da Vam nastancam fotografije iza zgrade i mislicete da je sa Besne Kobile. Puno pozdrava svim forumasima i apelujem na sve:"Nemojte da se ljutite ukoliko se neko ne slaze sa vasim misljenjem. Razmena misljenja je poenta svih foruma i celokupnog covecanstva."