09-04-2012, 06:48 PM
Bogu hvala,neko da skrene temu sa Pop Martina i ostalih budalastina. Moj ti je skromni savet,neslusaj one koji ti budu rekli da "imaju plan" za to tvoje mesto,jer ce te slagati, "garant". Bice im cilj da samo dodju pre tebe do tog brda i da ga "preoru" sto vise. Kad si se vec "ofirao" i lokaciju i cega,mozda ima,"potrci jarane" sto pre.jer,verovatno,neka "mracna ekipa" vec uveliko pakuje kofere za taj tvoj kraj. Poslusaj me i neces se kajati,veruj mi...cim pre,ako ne i sutra,odmah. Ovo ti kazem iz najbolje namere,jer ni sam nisam bio toliko ubedjen do pre neki dan,jer sam mislio,da su ljudi normalni,mislim na one koji se bave ovim "sportom",ni sam nisam verovao,dok nisam video,koliko su pojedini odlepili u svemu ovome. A,radi se o sledecem. Slucajno sam video "ekipu" iz jednog grada u Sumadiji,a nije Beograd,koji su opremljeni kao NASA,veruj mi. Samo im vozilo (veoma poznata marka terenca),vredi,brat-bratu 30-tak hiljada,a o opremi da nepricam. Ono sto sam uspeo da vidim jer su bili parkirani i delimicno raspakovani,je neverovatno. Uspeo sam da "kibicujem",onako sa strane "Ebinger".to je pisalo na koferu,i nesto slicno onom,UG-12,mislim da se tako zove. Samo ta dva uredjaja sam uspeo da vidim,ostalo je bilo jos u gepeku,mogu da zamislim sta tek poseduju. Dok nisam video,nisam ni verovao,zato ti i pisem ovo,kao savet...nemoj da budes naivan kao sto sam ja bio,pa da smatras,da samo pojedinci tumaraju po vukojebinama sa nekim 'home made" detektorima. Sto pre,pretrazi to sto si nasao jer,budes li cekao duze....zaboravi na sve sto je bilo ili sta si mislio da ce biti na tom brdu. Sto duze budes cekao,velika je verovatnoca da ces naci samo,"sondu do sonde" i nista vise. Pozdrav