21-03-2012, 12:28 PM
Mincicu ,iz tebe govori samo jedan deo tvojih gena .To sto ti ,ja i jos mnogi za sebe smatramo da smo Srbi to ne znaci da smo i genetski cistokrvni Sloveni a kamoli tamo neki Srbi kao deo ove grupe naroda. Sloveni su dosli na ove prostore i postali dominanti ali oni nisu dosli na nenaseljeno podrucje. Ovde su zatekli starosedeoce koji su i sami bili mesavina razlicitih naroda koje je istorija pomesala na ovim prostorima. Oni nisu osvojili ovo vizantijsko podrucje( i ne daj boze izvrsili genocid nad osvojenim narodima ) vec su naseljavanje vrsili uz saglasnost vlasti u Konstantinopolju ili V(B) izantionu kako se nekad zvao. To jednostavno znaci da i rimske i keltske i turske i bugarske i makedonske (grcke) tragove na ovoj teritoriji slobodno mozemo smatrati kao svoje jer mi u sebi nosimo gene svih ovih naroda doduse samo se u nekim krajevima procenti malo razlikuju. Kad kazem MI mislim na gotovo sve narode na Balkanu bez obzira kako sada sebe nazivaju i kojim jezikom govore. Pogledaj malo istrazivanja koja je uradila svajcarska Igenea.