20-03-2012, 12:21 PM
(19-03-2012, 11:49 PM)mincic link Piše: da ne bi slucajno poslo po zlu , a imao sam najbolje namere , molim admin a da izbrise postavku . Ja sam zeleo da se zapitamo malo o hiljadama godina istorije koje nam nedostaju a ne da dolazi do bilo kakvih rasprava . Naravno amislim da je to tema sajta i da je vezano za istoriju , AAALIIIII . Eto imamo pametnija posla , da jurimo snove .
Gospodine Min?i?u, upravo tako. Tematika ovog foruma, a sada i sajta, je možda jurenje snova, kao što to Vi kažete!? Ali je TO tema, pa kome se svidelo kome ne!
Krenuti ovde i na ovakvom forumu sa tematikama nacija, gde jedan ovakav forum okuplja ?lanove iz više zemalja i više nacionalnosti, bi bilo ravno samoubistvu ovog foruma-sajta. Uz nekih malih trzavica me?u pojedinim ?lanovima, niko od ovolikog broja ?lanova nije potezao za nacionalnom pripadnoš?u i to je, u ovim zlim vremenima sa raznoraznim politi?kim i drugim glupostima, dobra stvar! Svi se ovde uzajamno poštuju,uvažavaju manje ili više, ali niko nikome ne spominje ko je koje nacije. Valjda se oko nekih snova možemo bar susresti u miru?
Ovo što sam ja napisao trebao je administrator ovoga sajta da napiše kao reagovanje, a ne ja. Osim ako se ne rukovodi onom logikom forumaša da je forum aktuelniji u koliko se na?u dve budale na forumu i po?nu se oko ne?ega raspravljati. Ostali iz prikrajka ?ute,smeju se i puste te dve budale da se do nesvesti "teraju"? Forum postane interesantan i pose?en! Može i slažem se, ali ne sa ovakvom temom.
U koliko sam u ne?emu pogrešio sa mojim procenama oko ove teme, koja vidim i dalje nije zaklju?ana, ajmo da navalimo pa da istražujemo malo porekla nacija, samo onda sagovornici trebaju biti malo više potkovani nekim znanjem i predznanjem bliže ili daljnje istorije i ?injeci?nim argumenata. Veliko srba , mi je pun džak. I onih koji jesu i onih koji misle da jesu. Ako pak odgovara administratoru ovakva tema i ostane otvorena, ajmo onda Min?i?u da krenemo od Vas Piro?anaca, uz dužno poštovanje i respekt prema Apisu i još nekim Piro?ancima ovde, pa da vidimo i osvrnemo se malo unazad i vidimo od kada ste i zbog ?ega postali Srbi ? Ja sam penzioner, imam vremena u izobilju da se dokazujemo po ovim temama. Bojim se samo da ?emo malo više uzburkati krv nekim "Veliko srbima". Pa ko ho?e nek izvoli !