15-03-2012, 07:42 PM
Imao sam i ja razlicite provokacije .Kao nude nesto na prodaju pa da li mogu da ih povezem sa velikim igracima i sve nesto u tom smislu . A ne znaju da veliki igraci ne gube vreme na ovakvim forumima nego rade .Sto je najgore kad god se u ovoj zemlji otkrije neka organizovana kriminalna grupa uvek se ispostavi da je na vrhu te organizacije ,,sluzba''. Onda se oni vade da su to samo pojedinci koji su se odmetnuli i koriste polozaj za vlastito bogacenje. Poznajem mnoge bivse i sadasnje ,,UDB-ase". Tu skoro sam imao razgovor sa jednim penzionisanim pripadnikom SID-a(Sluzba za informacije i dokumentaciju tj spoljna obavestajna sluzba bivse SFRJ ). Covek mi se zali kako ga deca cesto prekoravaju kako njegove kolege imaju milione dolara a on bednik zivi od mizerne plate. Njegov jedini problem je taj sto je uvek posteno radio svoj posao u interesu svojeg naroda. Zato porucujem onim provokatorima da ukoliko zele da se ukljuce u posao glavne igrace potraze medju svojim sefovima a ne na ovakvim forumima.