10-02-2019, 02:12 PM
zdravo kolega kao prvo moram da odrzim rec kog sam ti dao pre nekog mesec dana u vezi predmeta sto si imao odgovor mi je stigao i receno mi je da je predmet kao predmet interesantan ali problem je to sto je material od kamena i kazu da se to uzorcima za analizu dokazati velika starost ali kazu da nemogu analiticari na osnovu starosti reci da je to orudije uradjeno u to vreme od kada i datira i vreme tog kamena jer kazu da svako moze da nadje jedan neobican kamen i na njemu ureze nesto i da se kaze da je to od neko praistorisko vreme jer sam kamen ima praistoriski poticaj to je sve sto se tice predmeta e sada ovo drugo oko znakova procitaosam sve sta imas ali prvo mesto sa drugim mestom nemaju nista zajednickog jer je velika daljina a da ti tumacim na nesto sto nevidim samo mogu da ti dam pogresne zadatke a nije korektno sa moje strane to ti dodje isto kao ides kod lekara i kazesmu to me boli to i to osecam te neznam sta i na osnovu toga bez ikakvog pregleda doktor da ti prepise lekove i ti pijes te lekove i jos gora situacija u tom slucaju nevalja doktor tako je logicki doktor mora da te pregleda da napravi sve analize tek onda da prepise lekove a ne na sto mu pacijenti govore i olovku u ruci i odma prepisivanje lekova prvo mesto polu mesec oko njega dobro ocistiti mesto e sada posto neznam koliko je to mesto u kvadratima pa od prilike nekoliko kvadrata ocisti mesto i vidi dali postoji jos neki znak u krugu moze biti zvezda ili krst zato trba odraditi mesto dobro moze i neki drugi znak tu da bude a ako nebude onda idemo matematickom resenjem.poz