22-01-2018, 06:25 PM
Zanimljivo......tu istu pricu sam cuo u Srbiji jos 2013-14,od coveka koji je sa tim tvojim,"carem",navodno naisao na takvu vrstu prepreke tu u Makedoniji. Njemu ime pocinje na S.... i zivi u Svajcarskoj. Navodno je tada jedna,mesovita, veca ekipa,trazila nesto,pa naisli na takvu vrstu,prepreke,koja im je licila na ventilator? Pazi ovako......poznajuci pojedine ljude koji su ucestvovali u toj,ekspediciji,mogu samo da ti kazem da su kraljevi obmana i izmisljotina,pokusavajuci da fasciniraju manje iskusne ljude koje koriste za svoje ciljeve. Njihove price deluju fantasticno...u stvari,vise,naucno-fantasticno. Mlate neke price,kako su,oni,Bogom dani i obavesteni,kako imaju planove,kako ovo,kako ono,a u sustini rezultat im je,obicno,jedno veliko,nista. Sve im se svodi na to,da svojim zagonetnim povremenim ukljucivanjima u raspravu oko neke teme,pokusaju da saznaju nesto sto ih interesuje. (ovo se ne odnosi na tog tvog,"cara",koga spominjes),ovo pricam o ljudima koji su ucestvovali sa njim,a ja ih poznajem. Kao sto ti,spomenu ovu pricu o,"ventilatoru",tako i drugi prepricavaju,neke druge price,i spremni su,gotovo da se zakunu da je sve to istina,pa tako i pojedini komentari o 3 gunje. Sve se svelo na,nekakvo,nadmetanje,ko ima tacniju informaciju,a u sustini,niko nista ne zna,pouzdano,jer svi barataju samo prepisima koji kolaju po ovim nasim prostorima,i koji idu od ruke u ruku. Neki su dopisivani,da bi delovali autenticnije,neki samo prepisani,ali u sustini,ne mrda se sa mrtve tacke. Ali dobro,ponekad je lepo uz kafu,nasmejati se malo na razne komentare,pogotovo,onih,"obavestenih",koji su uvek u pravu. Na ovakav nacin,pokusavanja od pojedinaca,da se iscedi,mozda,po neka informacija,je postalo simptomaticno jos od vremena,famoznog tragaca sa nick-om,koji pocinje na K..... Uvek je puno pricao,a na kraju nikada nije nista smisleno izrekao. Ne zamerite na ovom postu,ovo je samo komentar,jer da sam procitao bar nesto sto mi se cini validnim,verovatno bih se ukljucio u razgovor,ali ovako,vidim iskljucivo,nagadjanja i pretpostavke,koje u pojedinim slucajevima bas i nemaju nekog smisla. Uglavnom,puno srece Vam zelim u daljoj raspravi na temu,gunji.