21-01-2018, 11:53 PM
Gunje,mantije,kushljaci,prekrivaci shto li josh ne sam se naslushao,neko usho video nece da kaze gde je usho,neko ima dokumenti kaze nije tako kao shto prica taj sto je to video,sve se vrti u beskonacnost,nadje se mesto fali neki znak,nadje se znak ne odgovara mesto,ma cini mi se sve luk i voda,odakle te price ,odakle te informacije nit.mi je jasno nit cu nekad da doznam,a i sve manje se trudim da neshto ukapiram,Bislim reka pcinja mi je pred nos,tamo ne znam ni sam kolko sam puta otisho i po ribe i po sport,shanse nema da se nadje neki znak,il je unishteno il ga nikad nije ni bilo,sva mesta koja se vrte po krugovima sportista ih znam licno gde su,i u Bislim i u Peljince i Djurishte i pola osogoviju poznajem relativno dobro ali znaci koje plandjije traze nema,nit ce da se nadju pa prema tome nit ce neko gunje da pronadje i sve drangulije koje svi vesto kriju i samo kao mamac po nesto kazu po nekad.Srecno vam bilo sportisti svi koji trazite gunje,recicu josh jednom nema znakovi koji vi trazite znaci ni gunje nema da se nadju nikat,ako uopshte i ima neka istina u sve te price.