21-01-2018, 02:12 PM
vrlo dobro napisano moguce i da je tacno 100% ali meni nesto muci u makedoniju tacnije osogovskih planina u taj potez gde je ratkova skala je covjek usao u pecinu sa 3 gunje tako kazu da je uzeto jedan mac i stit koji su bili na kameni sto(sarkofag) i da su kasnije hteli da to prodaju za stit su trazili 1.5 miliona maraka a za mac 2 miliona taj covjek sto je je hteo to da proda je sada pokojan a onaj koj je ulazio i opisuje sta je sve tamo video i doziveo je ziv i tako da dosta stvari su upravo tako kako sto pise na planu ja sam licno gledao fotografije od stita i maca ali ko zna gde je sad to zavrsilo neznam dali je stvarno to pecina sa 3 gunje ali kazu da je to e sad jebiga dali je samo jedna ili su vise niko nezna ali da su te opise i planovi za vise lokacije sa 3 gunje ja licno sam citao oko 3ili 4 opisa a moje mislenje je da te opise stvarno nemaju veze zato sto su samo delimicno tacni i uvjek nesto fali kad se nadje neka lokacija nesto uvek fali mislim od znakova ili zvano mesto ili unutra i bas nije tako pa zato mislim da je gospodin VUDI ALEN podosta precizan u svoje mislenje