26-12-2017, 09:38 PM
(26-12-2017, 08:00 PM)barbarevec link Piše: e moj deda MILANE znate dobro da covjek sedi na stolicu cita bibliju da sa leve i desne strane ima po jednu zenu al se nazalost sva vrata neotvaraju sa raskovnikom@barbarevec, shodno mojoj sedoj kosi i tvojim godinama mogu jedino da ti budem neki čika Milan. Deda sam svojim unucima. Mada nisam imao namera da se više oglašavam povodom ove teme jer i to što je rečeno rečeno je i previše, eto da jedino jš tebi odgovorim i da moje oglašavanje time prekinem na ovu temu.
Ako iole ti ili drugi mislite da će deda Milan da se takmiči sa Vama u znanju nekome- ne pada mi na pamet. Ako pak @barbarevac , kako hoćeš da sebe predstaviš da sve znaš, izvoli pa odradite slobodno jedno od elitnijih hrišćanskih svetilišta. Da li Vas neko u tome brani ? Ko je ovde spomenuo nekakve raskovnike? Gde je tu potreban ikakav raskovnik? Nema sa ovime ni R od spominjanja nekavog raskovnika. Ako pak barataš ti takvim informacijama gde je potreban i nekakav raskovnik, onda jurite i tražite raskovnike
Moje je bilo samo da Vam ukažem da se sa Hrišnanskim relikvijama ne igraju oni koji toga nisu dosledni. Zna se ko bi to jedino mogao da bude. Ne remeti se mir niti jednog svetilišta i svetaca a da takvima bude sutra dobro i zato što je nekoj usijanoj glavi jedino stalo do nekakvih dukata i dijamanata.
Bog je taj koji će odlučiti kada i kome će se šta dati a ne nekakvi raskovnici , nečiji opisi i informacije. Zapamti to dedino dok god budeš živ.