Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ISKLESANI KONJI
(10-02-2017, 07:34 PM)BrankoV link Piše: Tvrdis da si bacio papire pre 20 g.  A sada tvoj papir tacan a ostali ne imam opis za jarca.... Jesili  kivan na ceo svet ili samo na mene....
bez uvrede sve vas postujem,jer sam nekada i sam bio zarazen sa time.Nemojte me ljudi pogresno shvatiti.
NITI IJEDNOG NISAM OMALOVAZIO BILO KOGA OD VAS.ZNACI NITI GOVORIM DA IMAM PAPIRE,NITI DA SU MOJI PRAVI tj.oni koje sam nekada imao.NITI SAM IKADA REKAO DA VASI NISU TACNI,NITI ME ZANIMA KO STA IMA OD VAS.SVO OVO VREME GOVORIM O GOMILI BAJKI,MASTI UBACENIH U PAPIRE,KAO I TO DA JE 90G PUSTENO U PROMET GOMILA FALSA,A POGOTOVO IZRADJENIH NA KRAVLJOJ KOZI.BAVIM SE NECIM 10im,A OVO MI JE HOBI CISTA RAZONODA,E SAD STO ZNAM NESTO,A TO NESTO SE POKLAPA SA VASIM.E pa jbg zao mi je zbog toga.
a reci su samo jos i ovo da znate za papire pa povezite. KAKO STE NA PAPIRU PISALI,E TAKO SE ISTO I NA DRUGO MESTO ISPISALO,AL TO NIKO NIJE VIDEO,NIT JE ZNAO.
Neki se potpisuju sa GURU,sto u HINDU religiji znaci DUHOVNI VODIC.ovde to ima izgleda drugi smisao tog imena,tj.znaju vise od drugih.ISPRAVITE ME AKO GRESIM.A ko je duhovni guru,ON ILI ONI bi trebali da znaju sve sta sam hteo reci,SA NEKIM RECIMA.Tkodje ovde sam primetio da neki koriste SIMBOL SUNCA,SVASTIKE IL KUKASTOG KRSTA,nebitno je kako je okrenut i koliko kraka ima,slika je u ?...meni ne smeta ali ocu reci da ovde ima i okultnog tj.ezoterije.Nesto sam ranije krenuo da napominjem kroz neke tekstove nesto po ? duhovnih stvari za neka mesta tj.dogadjaje sa pojedinim ljudima,sa necim sto se svodilo mastu,bajke ili magiju....sto sve skupa nema veze sa nicim i ostaje nagadjanje sta je sta i sta bi to moglo biti,a takve stvari prate ovakav sport.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
ISKLESANI KONJI - od termatata - 10-02-2017, 01:13 AM
Odg: ISKLESANI KONJI - od BrankoV - 10-02-2017, 07:34 PM
Odg: ISKLESANI KONJI - od termatata - 11-02-2017, 04:59 PM
Odg: ISKLESANI KONJI - od termatata - 11-02-2017, 10:49 PM
Odg: ISKLESANI KONJI - od Timpolok - 12-02-2017, 12:47 AM
Odg: ISKLESANI KONJI - od PROFESIONALNI AMATER - 12-02-2017, 02:35 AM
Odg: ISKLESANI KONJI - od Mica - 12-02-2017, 07:26 PM
Odg: ISKLESANI KONJI - od termatata - 15-02-2017, 11:24 AM

Skoči na Forum: