24-01-2017, 10:44 PM
BEZ UVREDE SVAKA CAST KO kAKO RAZMIOSLJA ...............dobro bre ljudi ko klese znake da ostavio pare zlato i bogatstvo jesu oni tad bili glupi ili ludi ljudi pa pisali to i klesali tu sam ostavio pare napisao javno dasvi znaju ili ih mi tako smatramo ( ko oglasna tabla koju i danas koristimo javno) na steni pa i tad bili ljudiili kao mi danas i bolje su razmisljali( to mu dodje napisem pismo tu sam ostavio zlato pare i zakacim na banderu ili bilo gde itd) drugo ako je u to vreme nepismenosti mogao da isklese tolike znake koje su tad koristili kao pismo zar drugi nisu znali da procitaju u to vreme trece zar u vreme ratovanja mogao da lupa po steni i klese a da ga drugi necuje a gledali glavu da spasu od neprijatelja i prijatelja jer za zlato se ubijali i spaljivali zivi ili je to neko radio ko je bio dokolan i bilo mu dosadno cuvao stoku ili ziveo tu pa kleso i dan danas da se zaratii neprijatel ti u blizini ti ces da kleses znake na steni i t sakrijes pare razmislite gde vodi to i ko je bio onda pametan a ko ...? bez uvrede svaka cast svakom ko kako razmislja!!!!!!!!! svi pricaju i mastaju o cupu a niko jos nije nasao cup sa zlatom budimo iskreni mozda po koji ali o tovarima i glupoistima niko a da je po znakovima to uspeo