08-01-2017, 12:26 AM
Čuvaj ti tu Noktu, imao sam je i ja među prvima kod nasi to komplet i žalim što sam je prodao ali od samog početka me je bio maler sa njom,na kraju mi je otišao i zvuk,neki kažu da je to samo zvučnik ali ja mislim da je ipak nešto drugo u pitanju.To je jedan od retkih detektora koji sam kupio potpuno nov a radio je dobro samo 2 meseca i zato sam se razočarao a već sam imao isto tako dobre detektore,jeftinije i što je meni veoma bitno a to je da mogu da imam detektor i radim sa njim godinama.Znam da ima još kolega koji su imali istih ili sličnih problema,međutim čuo sam da su kasnije rađeni Velox detektori mnogo bolji,opametili se i popravili početničke greške.
Veliku sondu sam probao dva puta i tako reći ostala je nova a sa manjom sam dosta radio,jeste da je bio kod mene dva meseca ali je imao preko 100 sati rada i za to vreme otplatio se.
Najbitnija stvar je sreća posle ide iskustvo kao i to da moraš da se srodiš sa mašinom,upoznaš je i uvek od detektora traži maximum a to ovaj detektor može.
Veliku sondu sam probao dva puta i tako reći ostala je nova a sa manjom sam dosta radio,jeste da je bio kod mene dva meseca ali je imao preko 100 sati rada i za to vreme otplatio se.
Najbitnija stvar je sreća posle ide iskustvo kao i to da moraš da se srodiš sa mašinom,upoznaš je i uvek od detektora traži maximum a to ovaj detektor može.